Închide meniul

Lovitură pentru Edi Iordănescu! Octavian Popescu, OUT după accidentarea din derby-ul FC U Craiova – FCSB. Cât va lipsi „perla” roş-albaştrilor

Dragoș Vasile Publicat: 19 septembrie 2021, 17:27

Reclamă
Lovitură pentru Edi Iordănescu! Octavian Popescu, OUT după accidentarea din derby-ul FC U Craiova – FCSB. Cât va lipsi „perla roş-albaştrilor

Octavian Popescu

Hepta / Mediafax Foto

Lovitură pentru Edi Iordănescu! Octavian Popescu, OUT după accidentarea din derby-ul FC U Craiova – FCSB

În vârstă de 18 ani, Octavian Popescu s-a accidentat în derby-ul FC U Craiova 1948 – FCSB 0-1. Tânărul jucător a fost schimbat în minurul 65 cu Iulian Cristea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit ProSport, Popescu ar fi suferit o leziune musculară şi va lipsi pentru următoarele trei săptămâni. Acesta va rata meciul cu CS Hunedoara, din Cupa România, dar şi confruntările cu Academica Clinceni şi Chindia Târgovişte.

Cotat la 1.2 milioane de euro pe site-urile de specialitate, Octavian Popescu a bifat în actualul sezon 11 meciuri, în toate competiţiile, reuşind să înscrie trei goluri. Ultima sa reuşită a venit în derby-ul istoric FCSB – Dinamo 6-0, cea mai cruntă înfrângere din istoria de 73 de ani a ”câinilor”.

Octavian Popescu, implicat într-un scandal monstru

Octavian Popescu a fost implicat recent într-un scandal monstru. Fotbalistul FCSB a fost jignit de Florin Prunea, iar Mihai Stoica i-a dat replica fostului dinamovist.

Florin Prunea a avut un derapaj la adresa lui Octavian Popescu! „Dacă îi pui mintea lui la o vacă, paște pe asfalt”, a fost derapajul lui Prunea la Octavian Popescu.

Reclamă
Reclamă

Mihai Stoica crede că Florin Prunea trebuia să îşi ceară în mod public scuze faţă de „perla” de la FCSB. Mihai Stoica a făcut procedat în acest mod după ce a făcut o declaraţie deplasată despre jucătorul celor de la CSA Steaua, Chipirliu.

„Să se discute de el (n.r – Octavian Popescu), să se pună o presiune, că și-a luat lumea în cap. Ok, jignirile proferate la adresa lui chiar nu merită să vorbim. Problema mea nu este că Prunea l-a jignit în halul în care l-a jignit. Aia n-a fost o manifestare urâtă a jucătorilor noștri când numărau golurilor marcate. Nu s-au dus la ușa vestiarului de la Dinamo să facă asta. Au făcut-o în vestiar, acasă la ei. Vă dau cuvântul meu de onoare că n-am știut că a fost făcută publică filmarea. Eu nu eram de acord cu așa ceva.

Prunea îl jignește suburbuan, asta e situație, mă rog, Prunea e dinamovist, l-a luat gura pe dinainte. Ce nu înțeleg eu e de ce n-a ieșit să se scuze. Și eu am făcut o prostie și l-am ironizat pe Chipirliu. Și acum îmi pare rău și chiar mă gândeam să-l sun, să-i prezint scuze personal. Am fost un imbecil și am făcut o glumă proastă, dar măcar am tăria să recunosc„, a spus Mihai Stoica la digisport.ro.

Reclamă
Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:37

Dinamo – Botoşani, LIVE TEXT, 21:00! „Câinii”, victorii pe linie pe teren propriu! Echipele probabile

14:48

„Nu poţi să faci asta” Reacţia lui Marius Şumudică după ce Dorinel Munteanu l-a bruscat pe teren pe David Maftei!

14:36

Rapid, decimată înaintea confruntării cu Oţelul! Anunţul de ultim moment al lui Marius Şumudică: „Nu s-au antrenat deloc!”

14:09

Ştefan Radu, interviu rar la un an de la retragere! Unde a fost surprins fostul internaţional

13:52

Bernadette Szocs, Eliza Samara şi Ovidiu Ionescu şi-au aflat adversarii de la China Smash 2024 şi vor juca live în AntenaPLAY

13:31

Cine îl va înlocui pe Kylian Mbappe, în derby-ul cu Atletico! Planul lui Ancelotti la Real Madrid, după accidentarea francezului

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 5 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 6 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui”
Citește și