Închide meniul

Dinamo – FC Botoşani 1-2 | Dezastrul continuă! „Câinii” au marcat după 535 de minute, însă au ajuns la şase înfrângeri consecutive. Moldovenii, la un punct distanţă de liderul CFR Cluj

Dragoș Vasile Publicat: 19 septembrie 2021, 21:00

Reclamă
Dinamo – FC Botoşani 1-2 | Dezastrul continuă! „Câinii au marcat după 535 de minute, însă au ajuns la şase înfrângeri consecutive. Moldovenii, la un punct distanţă de liderul CFR Cluj

Dinamo - FC Botoşani, LIVE TEXT pe AS.ro

Ionut Tabultoc/SPORT PICTURES

În prima repriză, moldovenii au făcut rapid 2-0. Ongenda a deschis scorul în minutul 13, iar Kage a majorat avantajul din penalty. În minutul 84, Gabi Torje a redus din diferenţă, tot din lovitură de la 11 metri. Acesta a reuşit primul gol al dinamoviştilor după 535 etape.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urma acestui rezultat, FC Botoşani a urcat pe locul 2 în Liga 1, cu 20 de puncte, la 1 distanţă de liderul CFR Cluj. De partea cealaltă, Dinamo rămâne pe locul 15, cu 6 puncte în 9 etape. „Câinii” au şase înfrângeri consecutive.

În următoarea etapă de campionat, Dinamo va juca în deplasare cu Universitatea Craiova, în timp ce FC Botoşani aşteaptă vizita lui FC U Craiova 1948.

Dinamo – FC Botoşani 1-2

Min. 90+4: Fluier final! Dinamo a pierdut al şaselea meci consecutiv.

Reclamă

Min. 85: GOOOL Dinamo! Gabi Torje a marcat din lovitură de la 11 metri. Acesta este primul gol după 535 de minute în Liga 1.

Min. 46: A început repriza secundă!

Min. 45: Pauză în Ştefan cel Mare!

Reclamă 4 / 0/3

Min. 36: S-a reluat meciul!

Update: Meciul a fost întrerupt de Ovidiu Haţegan.

Min 36: Dinamo are grave probleme. În Ştefan cel Mare a picat nocturna din cauza unor probleme.

Dinamo are probleme cu instalaţia de nocturnă
Dinamo are probleme cu instalaţia de nocturnă

Min. 18: GOOOL FC Botoşani! Kage a dus scorul la 2-0.

Min. 17: Penalty FC Botoşani! Moldoveanu l-a faultat în careu pe Kage.

Min. 13: GOOOL FC Botoşani! Ongenda a deschis scorul în Ştefan cel Mare şi a ajuns la cota 3 în actualul sezon.

Min. 1: A început meciul!

Reclamă

Dinamoviştii vor să îşi ia revanşa în faţa fanilor după umilinţa din derby-ul cu FCSB, 0-6. „Câinii” vor disputa primul meci sub comanda lui Sorin Colceag, noul antrenor principal al echipei. În primele opt etape, gruparea din Ştefan cel Mare a înregistrat 6 eşecuri şi 2 victorii.

De partea cealaltă, FC Botoşani se află pe locul 3 în Liga 1 şi este la 4 puncte de liderul CFR Cluj. Moldovenii au înregistrat 5 victorii, 2 remize şi o înfrângere în 8 etape.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi 14:09 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele probabile 13:42 Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie: „Nu cred că sunt cel mai bun din istorie” 13:33 EXCLUSIVDarius Olaru, pregătit pentru sărbătoarea de titlu a FCSB-ului. Mesajul căpitanului pentru fani: „Un stadion plin!” 13:03 Parma – Cremonese și Palermo – Ascoli, 16:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Man și Mihăilă sărbătoresc promovarea în fața fanilor 12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” 12:22 VIDEOEliza Samara şi Andreea Dragoman, victorie clară în proba de dublu la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka 11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei Vezi toate știrile
Citește și