Închide meniul

PSG – Olympique Lyon 2-1 | Scandal în galaxie! Lionel Messi nu a mai rezistat când a văzut că e schimbat. A refuzat să dea mâna cu Mauricio Pochettino!

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 septembrie 2021, 0:04

Reclamă
PSG – Olympique Lyon 2-1 | Scandal în galaxie! Lionel Messi nu a mai rezistat când a văzut că e schimbat. A refuzat să dea mâna cu Mauricio Pochettino!

Lionel Messi i-a cerut explicaţii lui Mauricio Pochettino

Profimediaimages

Starul argentinian a fost titular în meciul de senzaţie din etapa a 6-a din Ligue 1. Aflat la a treia apariţie în tricoul lui PSG, Messi nu s-a „lipit” de gol nici la prima dispută din faţa fanilor de pe Parc des Princes.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi nu a dat mâna cu Mauricio Pochettino în PSG – Olympique Lyon 2-1

PSG a fost condusă de rivali din minutul 54, când Lucas Paqueta l-a învins pe Donnaruma. Neymar a reuşit să scoată imediat un penalty, dar nu şi-a lăsat bunul prieten să execute. Brazilianul a preferat să îşi încerce el norocul de la punctul cu var şi a marcat.

Cu un sfert de oră înainte de final a avut loc momentul controversat, când Mauricio Pochettino a ales să-l schimbe pe Lionel Messi cu Hakimi. Fostul căpitan al Barcelonei a părut extrem de uimit de alegerea antrenorului şi a părăsit, nervos, terenul. În momentul în care tehnicianul lui PSG s-a apropiat, a refuzat să dea mâna cu el.

VEZI AICI VIDEO CU MOMENTUL SCHIMBĂRII LUI LIONEL MESSI

Pochettino a fost extrem de surprins de ceea ce s-a întâmplat, dar şi expresia de pe faţa lui Messi a fost grăitoare. Acesta a şi fost extrem de nervos după ce s-a aşezat pe bancă, iar coechipierii din jurul său au venit să-l întrebe ce e cu el.

Reclamă

În cele din urmă, PSG a reuşit să smulgă victoria cu ajutorul lui Icardi. Intrat pe final, atacantul de 28 de ani a dat lovitura în minutul 90+4, din centrarea perfectă a lui Kylian Mbappe. Trupa lui Pochettino are maximum de puncte după primele şase etape din Ligue 1 şi este lider autoritar.

Lionel Messi, salariu uluitor la PSG

Lionel Messi are un salariu uluitor la PSG, scrie Marca. Superstarul argentinian va câştiga în cei trei ani petrecuţi la Paris 110 milioane de euro net. Marele fotbalist obţine anual 30 de milioane de euro pe sezon, la care se adaugă şi un bonus de loialitate pentru următorii doi ani.

Reclamă 4 / 0/3

Messi îi depăşeşte pe Neymar la capitolul încasări. Spre deosebire de colegul său, remunaraţia brazilianului nu creşte în fiecare sezon. De menţionat este că o parte din salariul vedetei lui PSG va fi plătită în PSG Fan Token, criptomoneda vicecampioanei Franţei. Informaţiile oferite de spanioli au fost însă contrazise de conducătorii lui PSG.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:43 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” Vezi toate știrile
Citește și