Închide meniul

PSG – Olympique Lyon 2-1 | Scandal în galaxie! Lionel Messi nu a mai rezistat când a văzut că e schimbat. A refuzat să dea mâna cu Mauricio Pochettino!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 septembrie 2021, 0:04

PSG – Olympique Lyon 2-1 | Scandal în galaxie! Lionel Messi nu a mai rezistat când a văzut că e schimbat. A refuzat să dea mâna cu Mauricio Pochettino!

Lionel Messi i-a cerut explicaţii lui Mauricio Pochettino

Profimediaimages

Starul argentinian a fost titular în meciul de senzaţie din etapa a 6-a din Ligue 1. Aflat la a treia apariţie în tricoul lui PSG, Messi nu s-a „lipit” de gol nici la prima dispută din faţa fanilor de pe Parc des Princes.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi nu a dat mâna cu Mauricio Pochettino în PSG – Olympique Lyon 2-1

PSG a fost condusă de rivali din minutul 54, când Lucas Paqueta l-a învins pe Donnaruma. Neymar a reuşit să scoată imediat un penalty, dar nu şi-a lăsat bunul prieten să execute. Brazilianul a preferat să îşi încerce el norocul de la punctul cu var şi a marcat.

Cu un sfert de oră înainte de final a avut loc momentul controversat, când Mauricio Pochettino a ales să-l schimbe pe Lionel Messi cu Hakimi. Fostul căpitan al Barcelonei a părut extrem de uimit de alegerea antrenorului şi a părăsit, nervos, terenul. În momentul în care tehnicianul lui PSG s-a apropiat, a refuzat să dea mâna cu el.

VEZI AICI VIDEO CU MOMENTUL SCHIMBĂRII LUI LIONEL MESSI

Pochettino a fost extrem de surprins de ceea ce s-a întâmplat, dar şi expresia de pe faţa lui Messi a fost grăitoare. Acesta a şi fost extrem de nervos după ce s-a aşezat pe bancă, iar coechipierii din jurul său au venit să-l întrebe ce e cu el.

Reclamă

În cele din urmă, PSG a reuşit să smulgă victoria cu ajutorul lui Icardi. Intrat pe final, atacantul de 28 de ani a dat lovitura în minutul 90+4, din centrarea perfectă a lui Kylian Mbappe. Trupa lui Pochettino are maximum de puncte după primele şase etape din Ligue 1 şi este lider autoritar.

Lionel Messi, salariu uluitor la PSG

Lionel Messi are un salariu uluitor la PSG, scrie Marca. Superstarul argentinian va câştiga în cei trei ani petrecuţi la Paris 110 milioane de euro net. Marele fotbalist obţine anual 30 de milioane de euro pe sezon, la care se adaugă şi un bonus de loialitate pentru următorii doi ani.

Reclamă 4 / 0/3

Messi îi depăşeşte pe Neymar la capitolul încasări. Spre deosebire de colegul său, remunaraţia brazilianului nu creşte în fiecare sezon. De menţionat este că o parte din salariul vedetei lui PSG va fi plătită în PSG Fan Token, criptomoneda vicecampioanei Franţei. Informaţiile oferite de spanioli au fost însă contrazise de conducătorii lui PSG.

Recomandări
  • Lionel Messi, reacţie uluitoare în PSG – Olympique Lyon 2-1
  • Messi a refuzat să dea mâna cu Mauricio Pochettino după ce a fost schimbat

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 22:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-0. Răzvan Lucescu luptă ACUM pentru semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în cupele europene 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, ora 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet Vezi toate știrile
Citește și