Închide meniul

Istvan Kovacs, cu cărțile pe față! Ce spune despre momentul „dispari” și eliminarea lui Filip, în FCSB – Dinamo! Marea dorință a centralului

Publicat: 20 septembrie 2021, 10:00

Reclamă
Istvan Kovacs, cu cărțile pe față! Ce spune despre momentul „dispari și eliminarea lui Filip, în FCSB – Dinamo! Marea dorință a centralului

Istvan Kovacs, explicaţii după prestaţia din Derby de România

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Istvan Kovacs a trecut prin multe momente controversate în cariera sa. Recent, centralul a decis să spună lucrurilor pe nume. Arbitrul susține că și-a cerut scuze lui Florinel Coman, după ce i-a transmis acestuia să dispară. Jucătorul FCSB îi ceruse explicații pentru o decizie pe care a luat-o.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Istvan Kovacs i-a cerut scuze lui Florinel Coman

Întrebat de faptul că Florin Tănase și Florinel Coman au spus despre el că este un arbitru cu care nu se poate comunica, Kovacs și-a exprimat regretul pentru anumite episoade.

Sunt doi jucători de valoare din campionatul nostru pe care îi respect. Așa cum am mai spus, episodul cu Florinel Coman l-aș șterge cu buretele dacă aș putea, îl regret și mi-am cerut scuze în fața jucătorului.

Mai departe, nu doresc să comentez alte declarații ale jucătorilor despre mine. Vreau doar să spun că imaginea de arbitru nerespectuos cu jucătorii pe care, din diferite motive, unele persoane încearcă să mi-o atribuie nu este una reală.

S-a insistat prea mult pe această temă, iar eu nu doresc să apar în fața publicului să dau explicații după fiecare episod în care jucători pretind că am avut un comportament neadecvat în fața lor„, a declarat Istvan Kovacs pentru digisport.ro.

Reclamă

Marea dorință a lui Istvan Kovacs

Arbitrul român a dezvăluit care este marea sa dorință. Istvan Kovacs ar vrea, și în fotbal, un sistem ca în rugby. Acesta și-ar dori ca dialogul dintre arbitrii și jucători să se audă pe tv.

Acela a fost un episod unic pe care îl regret și, așa cum am spus, mi-am cerut scuze. Nu cred că pot fi considerat un arbitru care reacționează urât dacă aleg să nu explic jucătorilor absolut fiecare decizie pe care o iau.

Chiar dacă unele persoane încearcă să îmi creeze această imagine, este una departe de adevăr. Abia aștept momentul în care se va introduce și în fotbal acea regulă din rugby prin care discuțiile arbitrului pot fi auzite și de către public„, a mai spus Istvan Kovacs.

Reclamă 4 / 0/3

Istvan Kovacs, despre eliminarea lui Steliano Filip

Întrebat fiind și despre ultima decizie controversată pe care a luat-o, Kovacs s-a ferit să dea un verdict. Centralul a fost acuzat că l-a eliminat prea ușor pe Steliano Filip, în derby-ul FCSB – Dinamo 6-0.

Nu am comentat niciodată în public deciziile luate pe teren, nu o pot face nici acum. Regulamentul CCA nu îmi permite acest lucru„, a mai declarat Kovacs.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:43 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-3. Safranko a reușit hattrick-ul! Adrian Cojocaru a oprit meciul din cauza scandărilor rasiste 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Verstappen, primul în antrenamente. Calificările de la sprint, de la 23:15 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor Vezi toate știrile
Citește și