Închide meniul

Istvan Kovacs, cu cărțile pe față! Ce spune despre momentul „dispari” și eliminarea lui Filip, în FCSB – Dinamo! Marea dorință a centralului

Reclamă

Publicat: 20 septembrie 2021, 10:00

Istvan Kovacs, cu cărțile pe față! Ce spune despre momentul „dispari și eliminarea lui Filip, în FCSB – Dinamo! Marea dorință a centralului

Istvan Kovacs, explicaţii după prestaţia din Derby de România

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Istvan Kovacs a trecut prin multe momente controversate în cariera sa. Recent, centralul a decis să spună lucrurilor pe nume. Arbitrul susține că și-a cerut scuze lui Florinel Coman, după ce i-a transmis acestuia să dispară. Jucătorul FCSB îi ceruse explicații pentru o decizie pe care a luat-o.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Istvan Kovacs i-a cerut scuze lui Florinel Coman

Întrebat de faptul că Florin Tănase și Florinel Coman au spus despre el că este un arbitru cu care nu se poate comunica, Kovacs și-a exprimat regretul pentru anumite episoade.

Sunt doi jucători de valoare din campionatul nostru pe care îi respect. Așa cum am mai spus, episodul cu Florinel Coman l-aș șterge cu buretele dacă aș putea, îl regret și mi-am cerut scuze în fața jucătorului.

Mai departe, nu doresc să comentez alte declarații ale jucătorilor despre mine. Vreau doar să spun că imaginea de arbitru nerespectuos cu jucătorii pe care, din diferite motive, unele persoane încearcă să mi-o atribuie nu este una reală.

S-a insistat prea mult pe această temă, iar eu nu doresc să apar în fața publicului să dau explicații după fiecare episod în care jucători pretind că am avut un comportament neadecvat în fața lor„, a declarat Istvan Kovacs pentru digisport.ro.

Reclamă

Marea dorință a lui Istvan Kovacs

Arbitrul român a dezvăluit care este marea sa dorință. Istvan Kovacs ar vrea, și în fotbal, un sistem ca în rugby. Acesta și-ar dori ca dialogul dintre arbitrii și jucători să se audă pe tv.

Acela a fost un episod unic pe care îl regret și, așa cum am spus, mi-am cerut scuze. Nu cred că pot fi considerat un arbitru care reacționează urât dacă aleg să nu explic jucătorilor absolut fiecare decizie pe care o iau.

Chiar dacă unele persoane încearcă să îmi creeze această imagine, este una departe de adevăr. Abia aștept momentul în care se va introduce și în fotbal acea regulă din rugby prin care discuțiile arbitrului pot fi auzite și de către public„, a mai spus Istvan Kovacs.

Reclamă 4 / 0/3

Istvan Kovacs, despre eliminarea lui Steliano Filip

Întrebat fiind și despre ultima decizie controversată pe care a luat-o, Kovacs s-a ferit să dea un verdict. Centralul a fost acuzat că l-a eliminat prea ușor pe Steliano Filip, în derby-ul FCSB – Dinamo 6-0.

Nu am comentat niciodată în public deciziile luate pe teren, nu o pot face nici acum. Regulamentul CCA nu îmi permite acest lucru„, a mai declarat Kovacs.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
  • Cui i-a cerut Istvan Kovacs scuze
  • Centralul român vrea introducerea sistemului din rugby, în fotbal

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor Vezi toate știrile
Citește și