Închide meniul

Valeriu Iftime a anunţat de ce exclude varianta transferului lui Hervin Ongenda la FCSB. „Dacă-l dăm, mă duc şi eu! Mă las de fotbal fără el”

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 septembrie 2021, 12:41

Reclamă
Valeriu Iftime a anunţat de ce exclude varianta transferului lui Hervin Ongenda la FCSB. „Dacă-l dăm, mă duc şi eu! Mă las de fotbal fără el

Hervin Ongenda l-a încântat pe Valeriu Iftime

Mediafax Foto / George Filip via Hepta

Iftime bătuse palma, iniţial, cu Becali. Chiar dacă mutarea a picat, finanţatorul moldovenilor este mulţumit. A anunţat că nu îşi imaginează cum ar putea arăta echipa lui fără jucătorul format de PSG, care a marcat trei goluri în această ediţie de campionat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valeriu Iftime, mulţumit că Hervin Ongenda a rămas la Botoşani

Îmi place enorm când e mingea la Ongenda! Enorm de mult! Dacă-mi place ceva în fotbalul ăsta, îmi place Ongenda. În rest, sincer, nu am avut multe plăceri. I-am spus lui Marius că, dacă-l dăm pe Ongenda, cred că mă duc și eu.

Aproape că mă las de fotbal fără el. E prea artist pentru mine, mi se pare extraordinar de frumos tot ceea ce face el. El cred că e pe calea bună, nu știu dacă o să mai iau vreun ban pentru transferul lui”, a declarat Valeriu Iftime pentru sport.ro.

Francezul a intrat în ultimul an de contract cu FC Botoşani iar, la iarnă, ar putea semna cu orice echipă. Cere un salariu uriaş şi sunt şanse minime să îl convingă pe Gigi Becali să îi facă pe plac.

Au fost discuții serioase. Domnul Becali a oferit un preț ok, pentru mine, Ongenda nu vrea să plece la FCSB și nu vrea să pelce în România. El vrea un salariu minim de 40.000 de euro pe lună. Acest salariu nu-l poate lua în România.

Reclamă

I-am zis că dacă vrea asta trebuie să muncească mult și să ajungă undeva în Zona Golfului. Povestea este doar de salariu. Eu i-am spus că el încă nu este pregătit. El trebuie să aibă constanță și el nu o are. Trebuia să facă un campionat bun și atunci i se face prețul. A înțeles subiectul ăsta”, a dezvăluit Valeriu Iftime pentru AS.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și