Închide meniul

Valeriu Iftime a anunţat de ce exclude varianta transferului lui Hervin Ongenda la FCSB. „Dacă-l dăm, mă duc şi eu! Mă las de fotbal fără el”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 septembrie 2021, 12:41

Valeriu Iftime a anunţat de ce exclude varianta transferului lui Hervin Ongenda la FCSB. „Dacă-l dăm, mă duc şi eu! Mă las de fotbal fără el

Hervin Ongenda l-a încântat pe Valeriu Iftime

Mediafax Foto / George Filip via Hepta

Iftime bătuse palma, iniţial, cu Becali. Chiar dacă mutarea a picat, finanţatorul moldovenilor este mulţumit. A anunţat că nu îşi imaginează cum ar putea arăta echipa lui fără jucătorul format de PSG, care a marcat trei goluri în această ediţie de campionat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valeriu Iftime, mulţumit că Hervin Ongenda a rămas la Botoşani

Îmi place enorm când e mingea la Ongenda! Enorm de mult! Dacă-mi place ceva în fotbalul ăsta, îmi place Ongenda. În rest, sincer, nu am avut multe plăceri. I-am spus lui Marius că, dacă-l dăm pe Ongenda, cred că mă duc și eu.

Aproape că mă las de fotbal fără el. E prea artist pentru mine, mi se pare extraordinar de frumos tot ceea ce face el. El cred că e pe calea bună, nu știu dacă o să mai iau vreun ban pentru transferul lui”, a declarat Valeriu Iftime pentru sport.ro.

Francezul a intrat în ultimul an de contract cu FC Botoşani iar, la iarnă, ar putea semna cu orice echipă. Cere un salariu uriaş şi sunt şanse minime să îl convingă pe Gigi Becali să îi facă pe plac.

Au fost discuții serioase. Domnul Becali a oferit un preț ok, pentru mine, Ongenda nu vrea să plece la FCSB și nu vrea să pelce în România. El vrea un salariu minim de 40.000 de euro pe lună. Acest salariu nu-l poate lua în România.

Reclamă

I-am zis că dacă vrea asta trebuie să muncească mult și să ajungă undeva în Zona Golfului. Povestea este doar de salariu. Eu i-am spus că el încă nu este pregătit. El trebuie să aibă constanță și el nu o are. Trebuia să facă un campionat bun și atunci i se face prețul. A înțeles subiectul ăsta”, a dezvăluit Valeriu Iftime pentru AS.ro.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:29 Leicester – Southampton, 22:00, LIVE VIDEO Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune Vezi toate știrile
Citește și