Închide meniul

Hervin Ongenda a dat cărţile pe faţă! De ce a refuzat fotbalistul lui FC Botoşani oferta lui Gigi Becali: „M-am gândit la asta!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 12 septembrie 2021, 9:27

Hervin Ongenda a dat cărţile pe faţă! De ce a refuzat fotbalistul lui FC Botoşani oferta lui Gigi Becali: „M-am gândit la asta!

Valeriu Iftime, lăsat cu ochii în soare de Hervin Ongenda

Hervin Ongenda, în timpul unui meci pentru FC Botoșani / Hepta

Hervin Ongenda a dat cărţile pe faţă! De ce a refuzat fotbalistul lui FC Botoşani oferta lui Gigi Becali

Hervin Ongenda a vorbit despre motivul real pentru care a refuzat FCSB. Francezul a explicat că îşi doreşte să rămână la FC Botoşani, cu care vrea să ajungă în play-off.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit informaţiilor din ultima perioadă, 20.000 de euro pe lună ar fi încasat Ongenda dacă ar fi ajuns la FCSB, mult sub pretențiile jucătorului care voia cel puțin 40.000 de euro pe lună.

„A fost decizia mea. Am vorbit cu Becali, cu antrenorul, dar a fost decizia mea de a rămâne. M-am gândit că trebuie să închei acest sezon la FC Botoşani”, a declarat Hervin Ongenda la finalul meciului cu CFR Cluj.

EXCLUSIV | S-a aflat motivul real pentru care Ongenda a refuzat FCSB! Valeriu Iftime a dat cărțile pe față

Potrivit lui Valeriu Iftime, finanțatorului de la Botoșani, Ongenda a refuzat FCSB dintr-un motiv extrem de simplu – banii. Mijlocașul de atac și-ar dori un salariu de minim 40.000 de euro pe lună, lucru pe care nu o să-l poată obține în România.

Iftime a anunțat că el se înțelesese cu Becali, dar nu a fost supărat pe Ongenda că a refuzat mutarea la echipa pregătită de Edi Iordănescu. ”Au fost discuții serioase. Domnul Becali a oferit un preț ok, pentru mine, Ongenda nu vrea să plece la FCSB și nu vrea să pelce în România. El vrea un salariu minim de 40.000 de euro pe lună. Acest salariu nu-l poate lua în România.

Reclamă

I-am zis că dacă vrea asta trebuie să muncească mult și să ajungă undeva în Zona Golfului. Povestea este doar de salariu. Eu i-am spus că el încă nu este pregătit. El trebuie să aibă constanță și el nu o are. Trebuia să facă un campionat bun și atunci i se face prețul. A înțeles subiectul ăsta”, a dezvăluit Valeriu Iftime pentru AS.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și