Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Tudor Mihăiță, omul care a adus Jiu Jitsu brazilian în România, dezvăluiri de senzație: ”Am învățat după poze!” Cum a reacționat George Mihăiță când a aflat

Silviu Corneanu Publicat: 20 septembrie 2021, 14:22

Reclamă
Tudor Mihăiță, omul care a adus Jiu Jitsu brazilian în România, dezvăluiri de senzație: ”Am învățat după poze!” Cum a reacționat George Mihăiță când a aflat

Tudor Mihăiță este omul care a adus Jiu Jitsu brazilian în România

Tudor Mihăiță a povestit la AS.ro LIVE cum a reușit să dezvolte Jiu Jitsu brazilian în România. De la învățatul după poze, fiul lui George Mihăiță și asociații săi au ajuns să aibă acum 17 școli.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tudor Mihăiță a învățat Jiu Jitsu brazilian după poze

”La vremea respectivă, erau pe internet vreo 20 de tehnici, poze. Văzând pozele astea, l-am luat pe vărul meu, cu vreo 20-25 kg mai mare. Eu am învățat din poze. Am început în 2003, iar în 2007 l-am cunoscut pe instructorul meu din Anglia. Așa a început călătoria mea în Jiu Jitsu brazilian, foarte grea a fost, mai ales la început, nu aveam de unde să învăț.

Astăzi avem 17 cluburi afiliate, în orașele din România, dar și în Moldova sau Kuveit. Jiu Jitsu este din Japonia, modificat în Brazilia, a ajuns în România și acum se întoarce înapoi în lume. Jiu Jitsu brazilian este diferit”, a dezvălui Tudor Mihăiță la AS.ro LIVE.

George Mihăiță a aflat întâmplător că fiul său, Tudor, practică Jiu Jitsu brazilian

Tudor Mihăiță i-a ascuns tatălui său faptul că practica Jiu Jitsu brazilian. Antrenorul și-a adus aminte de prima sa luptă, care a avut loc la Barcelona. George Mihăiță a aflat de la televizor că fiul său a câștigat o competiție de Jiu Jitsu brazilian în Ungaria.

Reclamă

M-am dus în Barcelona, eram super novice. M-am dus la începători. Mi-a făcut ăla o tehnică, nu am știut ce mi-a făcut, am renunțat la luptă. M-am uitat după pe filmare ca să văd ce mi-a făcut.

Tata nu a știut, știa că practic ceva. Am fost la o competiție și am luat o medalia, fără să-i spun. Am comentat un meci o dată și partenerul de comentariu a zis: Tudor, cum ai caâștigat și tu… Imediat îmi sună telefonul, era tata… Mama mă susține”, a povestit Tudor Mihăiță la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” Vezi toate știrile
Citește și