Închide meniul

Cristiano Ronaldo, gest emoționant pentru un fotbalist aflat în comă. Ce a făcut starul lui Manchester United

Alexandru Ivan Publicat: 20 septembrie 2021, 17:08

Reclamă
Cristiano Ronaldo, gest emoționant pentru un fotbalist aflat în comă. Ce a făcut starul lui Manchester United

Cristiano Ronaldo, gest memorabil

Profimediaimages

Danny Hodgson, care duminică a împlinit 26 de ani, evoluează ECU Joondalup, în ligile naționale din Australia. Acesta a fost rănit grav în urma unui accident petrecut într-o gară din Perth, pe 4 septembrie, când a fost lovit de la spate în timp ce se plimba alături de câțiva coechipieri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo, gest memorabil pentru un fotbalist aflat în comă

În prezent, Hodgson este internat la Royal Perth Hospital și se află în comă indusă, în stare critică.

Cristiano Ronaldo și colegul său de la Manchester United, Dean Henderson, i-au urat însănătoșire grabnică fotbalistului. Starul portughez chiar l-a invitat la un meci pe Old Trafford, după ce Hodgson se va reface după accident.

Salut, Danny! Am auzit povestea ta, sper să te faci bine cât mai curând. Te invit la un meci de-al nostru la Manchester, așa că să te recuperezi cât mai repede”, i-a transmis Cristiano Ronaldo lui Danny Hodgson.

Și Dean Henderson a avut un mesaj superb pentru fotbalistul aflat în comă. Cei doi au fost colegi la începutul carierei, la Carlisle United. „Vei trece peste asta, să rămâi puternic. Știu cât de tare ești și că vei fi bine”, a spus portarul lui United.

Reclamă
Reclamă

Cristiano Ronaldo, printre cei mai generoși sporivi ai planetei

În anul 2011, Ronaldo a câștigat “Gheata de aur” a Europei, după ce a marcat 40 de goluri în La Liga sub comanda lui Jose Mourinho. Portughezul a hotărât atunci să-și vândă trofeul pe care îl mai primise o dată în 2008 și a obținut pe el 1.3 milioane de euro. Toți banii strânși în urma acelei licitații au fost donați de către Ronaldo în scopul construirii școlilor în orașul grav afectat de războaie, Gaza.

Jucătorul ce evolua pe atunci la Real Madrid a făcut un gest similar și în anul 2017, când și-a vândut Balonul de Aur câștigat în 2013. 550 de mii de euro au fost obținuti pe trofeul lui Ronaldo, iar banii au ajuns la fundația “Make a wish” din Londra, care tranformă în realitate dorințele copiilor ale căror vieți sunt puse în pericol.

Reclamă
Reclamă

Va reuşi Simona Halep să obţină prima victorie, după revenirea pe teren?

Loading ... Loading ...
Citește și:
9:01

EXCLUSIVPantelis Kapetanos a anunţat favorita din PAOK – FCSB: „Trebuie să fie foarte atentă în primele 20 de minute”

8:32

VIDEOBernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu, eliminaţi în sferturile China Smash 2024

8:30

Luis Enrique, discurs exploziv după Arsenal – PSG 2-0: „Nu am de gând să-ți explic tactica pentru că nu ai înțelege-o”

0:01

Robert Lewandowski, bornă impresionantă la Barcelona, la 36 de ani! Capitolul la care este depăşit doar de Cristiano Ronaldo

23:59 1 oct.

VideoNota primită de Florinel Coman după ce a reuşit un dublu assist de senzaţie în Al Gharafa – Al Ain 4-2, LIVE în AntenaPLAY!

23:55 1 oct.

Arsenal, Barcelona şi Manchester City, victorii clare în Champions League! Borussia Dortmund a făcut scorul serii! Rezultatele

1 VideoLuiza, soţia lui Cătălin Zmărăndescu, interviu rar despre familia sa: „Vrea să fie şef!” Pasiunea neaşteptată a fiicei sale 2 VIDEOLiga Campionilor Asiei | Al Gharafa – Al Ain 4-2 a fost live în AntenaPLAY! Meci de vis pentru Florinel Coman 3 Cosmin Bărcăuan, avertisment teribil pentru FCSB înaintea meciului cu PAOK: „Este infern! Îi ia de pe tunel!” 4 Dennis Man, criticat de italieni, chiar şi după golul marcat în Parma – Cagliari 2-3: „Nu poţi juca 10 minute” 5 Adrian Mititelu a făcut anunţul: cine e antrenorul lui FCU Craiova! De ce s-a prăbuşit echipa din Bănie 6 Suma uriaşă strânsă de David Popovici în doar 24 de ore pentru copiii cu dizabilităţi. „Sunt copleşit!”
Citește și