Închide meniul

Ion Ţiriac a dat marea lovitură! Achiziţie fabuloasă a magnatului. Bate record după record

Alexandru Ivan Publicat: 23 septembrie 2021, 17:11

Reclamă
Ion Ţiriac a dat marea lovitură! Achiziţie fabuloasă a magnatului. Bate record după record

Ion Ţiriac, achiziție impresionantă

Profimedia

Ion Țiriac și-a cumpărat un Mercedes AMG GT Black Series, care are un preț de catalog în valoare de 280.000 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Țiriac, o nouă achiziție impresionantă

Acest model este considerat cel mai puternic făcut vreodată de Mercedes. Consumă 13 litri la suta de kilometri, are un motor de 4000 de centimetri cubi și 720 de cai putere.

Noul bolid a lui Țiriac poate atinge suta de kilometri pe oră în 3,2 secunde, iar viteza maximă la care poate ajunge este de 325 de kilometri pe oră.

Publicul larg va avea posibilitatea de a viziona supercarul în avans întrarii sale oficiale în galeria lui Țiriac de la Otopeni. Mașina va fi expusă în premieră, în perioada 24-30 septembrie, în cadrul Pop-Up Store-ului Mercedes-Benz organizat în Piata Victoriei din București.

Secretul mai puţin ştiut al lui Ion Ţiriac

Ion Ţiriac a încercat să ţină bine ascunsă viaţa personală, dar până la urmă s-a aflat totul. După ani de zile, magnatul a fost dat de gol. În urmă cu câteva zile, Ţiriac a fost văzut alături de o tânără superbă. Acum s-au aflat toate detaliile relaţiei.

Reclamă

Zilele trecute, Ion Țiriac a fost văzut la o terasă din nordul Capitalei, în compania unei domnișoare mult mai tinere decât el. Ion Țiriac este destul de apropiat de domnișoara extrem de atrăgătoare cu care are o relație stabilă şi pe care o cheamă Teodora.

Acum s-a aflat şi de când ar fi cei doi împreună. Magnatul a cunoscut-o pe Teodora la Stejarii Country Club, unul din business-urile omului de afaceri și una din cele mai spectaculoase și mai luxoase locații din România. Tânăra era angajată a Spa-ului din incinta complexului.

La un moment dat, Țiriac a mers la un masaj și i-a plăcut atât de mult, încât au început să se vadă mai des. Inclusiv în afara orelor de program ale domnișoarei. Apoi, relația a devenit serioasă, iar Teodora a renunțat la locul de muncă, anunţă playsport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Unde va juca Ianis Hagi sezonul următor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:14 „S-a întors ghinionul pentru ea!” Verdictul americanilor, după ce Simona Halep a fost forţată să se retragă de la Trophee Clarins 19:12 FotoA fost dat afară de Gigi Becali şi a ajuns campion în afara României! Ar putea să o întâlnească pe FCSB în Europa! 19:06 „Pe toți i-aș lua!” Un patron din Liga 1 vrea să aducă la echipă jucătorii dați afară de Adrian Mititelu, de la FCU Craiova 18:40 LIVE VIDEOLamia – Aris e ACUM în AntenaPLAY. PAOK – Panathinaikos (ora 20:00). Răzvan Lucescu continuă războiul pentru titlul din Grecia 18:37 „Palmaresul care contează e la CSA!” Avocatul care a apărat-o pe FCSB în procesul cu Steaua s-a prăbușit emoțional 18:32 FotoVinicius l-a lovit în faţă pe Ianis Hagi! Reacţia imediată a starului brazilian, după incident 18:25 Set dramatic câştigat de Simona Halep, la primul meci pe zgură după doi ani! A revenit superb în duelul cu Kessler 18:25 „Mai talentat, dar mai ghinionist!” Florinel Coman s-a comparat cu Dennis Man și a surprins pe toată lumea! 17:56 LIVE VIDEOGermania – Letonia și Cehia – Danemarca se joacă ACUM în AntenaPLAY. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 17:52 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 15 mai Vezi toate știrile
Citește și