Închide meniul

Ion Ţiriac a dat marea lovitură! Achiziţie fabuloasă a magnatului. Bate record după record

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 23 septembrie 2021, 17:11

Ion Ţiriac a dat marea lovitură! Achiziţie fabuloasă a magnatului. Bate record după record

Ion Ţiriac, achiziție impresionantă

Profimedia

Ion Țiriac și-a cumpărat un Mercedes AMG GT Black Series, care are un preț de catalog în valoare de 280.000 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Țiriac, o nouă achiziție impresionantă

Acest model este considerat cel mai puternic făcut vreodată de Mercedes. Consumă 13 litri la suta de kilometri, are un motor de 4000 de centimetri cubi și 720 de cai putere.

Noul bolid a lui Țiriac poate atinge suta de kilometri pe oră în 3,2 secunde, iar viteza maximă la care poate ajunge este de 325 de kilometri pe oră.

Publicul larg va avea posibilitatea de a viziona supercarul în avans întrarii sale oficiale în galeria lui Țiriac de la Otopeni. Mașina va fi expusă în premieră, în perioada 24-30 septembrie, în cadrul Pop-Up Store-ului Mercedes-Benz organizat în Piata Victoriei din București.

Secretul mai puţin ştiut al lui Ion Ţiriac

Ion Ţiriac a încercat să ţină bine ascunsă viaţa personală, dar până la urmă s-a aflat totul. După ani de zile, magnatul a fost dat de gol. În urmă cu câteva zile, Ţiriac a fost văzut alături de o tânără superbă. Acum s-au aflat toate detaliile relaţiei.

Reclamă

Zilele trecute, Ion Țiriac a fost văzut la o terasă din nordul Capitalei, în compania unei domnișoare mult mai tinere decât el. Ion Țiriac este destul de apropiat de domnișoara extrem de atrăgătoare cu care are o relație stabilă şi pe care o cheamă Teodora.

Acum s-a aflat şi de când ar fi cei doi împreună. Magnatul a cunoscut-o pe Teodora la Stejarii Country Club, unul din business-urile omului de afaceri și una din cele mai spectaculoase și mai luxoase locații din România. Tânăra era angajată a Spa-ului din incinta complexului.

La un moment dat, Țiriac a mers la un masaj și i-a plăcut atât de mult, încât au început să se vadă mai des. Inclusiv în afara orelor de program ale domnișoarei. Apoi, relația a devenit serioasă, iar Teodora a renunțat la locul de muncă, anunţă playsport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:27 Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungirile partidei şi au urcat pe locul 2 în play-off! 22:18 EXCLUSIVVictor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: „Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani”! Avertisment pentru „Mbappe” 22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 22:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe Vezi toate știrile
Citește și