Închide meniul

Secretul mai puţin ştiut al lui Ion Ţiriac! S-a aflat după ani de zile. Cum a fost dat de gol magnatul

Gabriel Zamfirescu Publicat: 13 septembrie 2021, 9:21

Reclamă
Secretul mai puţin ştiut al lui Ion Ţiriac! S-a aflat după ani de zile. Cum a fost dat de gol magnatul

Hepta

Ion Ţiriac a încercat să ţină bine ascunsă viaţa personală, dar până la urmă s-a aflat totul. După ani de zile, magnatul a fost dat de gol. În urmă cu câteva zile, Ţiriac a fost văzut alături de o tânără superbă. Acum s-au aflat toate detaliile relaţiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Secretul mai puţin ştiut al lui Ion Ţiriac

Unul dintre cei mai bogați oameni din România s-a iubit de-a lungul timpului cu femei dintre cele mai frumoase. Ion Ţiriac încercat să își țină partenerele departe de ochii curioșilor, dar până la urmă s-a aflat totul.

Zilele trecute, Ion Țiriac a fost văzut la o terasă din nordul Capitalei, în compania unei domnișoare mult mai tinere decât el. Ion Țiriac este destul de apropiat de domnișoara extrem de atrăgătoare cu care are o relație stabilă şi pe care o cheamă Teodora.

De când o cunoaşte Ion Ţiriac pe Teodora

Acum s-a aflat şi de când ar fi cei doi împreună. Magnatul a cunoscut-o pe Teodora la Stejarii Country Club, unul din business-urile omului de afaceri și una din cele mai spectaculoase și mai luxoase locații din România. Tânăra era angajată a Spa-ului din incinta complexului.

La un moment dat, Țiriac a mers la un masaj și i-a plăcut atât de mult, încât au început să se vadă mai des. Inclusiv în afara orelor de program ale domnișoarei. Apoi, relația a devenit serioasă, iar Teodora a renunțat la locul de muncă, anunţă playsport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Ion Ţiriac, atacat de o fostă iubită

Dacă Teodora trăieşte o adevărată poveste de dragoste alături de magnat, o altă fostă iubită l-a atacat dur. „El e un om rece, un om care nu ştie să iubească, un om care are o mentalitate ţărănească. Femeia trebuie să stea unde o pui şi să aştepte. Asta e părerea lui despre femeie: să-ţi facă de mâncare, eventual, să-ţi facă şi un masaj. 

Are o mică capacitate de iubire. Relaţia noastră a fost între avioane, în Europa. Ne vedeam la Paris, la Monte Carlo. Ăsta nu e un om care poate să aibă o femeie lângă el, nu suportă. Mi-am dat seama că în nici una din nopţile pe care le-a petrecut cu mine nu m-a iubit. El este o persoană rece, o persoană distantă. Eu l-am iubit, el pe mine nu.”, a scris o fostă iubită, Adriana Ikim, în memoriile sale.

Reclamă

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:50

LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Belgiei sunt acum pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY! Zi ploioasă la Spa-Francorchamps

16:35

LIVE SCORECaroline Garcia – Jaqueline Cristian se dispută ACUM! Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la Jocurile Olimpice 2024!

16:28

„Am avut piele de găină” Ana Bogdan, după prima participare la Jocurile Olimpice 2024: „Meciul acesta îmi dă speranţă”

16:16

„Ne-am distrat azi, așteptăm finala!” Simona Radiș și Ancuța Bodnar, gata să scrie istorie la Jocurile Olimpice 2024

15:39

Endrick a fost prezentat oficial la Real Madrid! Mesaj emoționant transmis de puștiul-minune al Braziliei

15:20

VIDEOCursa de sprint din Formula 2 din Belgia, amânată din cauza ploii! O’Sullivan va pleca din pole-position, live în AntenaPLAY

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 Foto„Spectacol amețitor!” Reacții împărțite, după festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice! Cât a costat întregul eveniment
Citește și