Închide meniul

Edi Iordănescu nu glumeşte! Avertisment dur pentru jucătorii de la FCSB: „Trebuie să fim în gardă, nu mai accept mentalitatea duplicitară”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 24 septembrie 2021, 13:13

Edi Iordănescu nu glumeşte! Avertisment dur pentru jucătorii de la FCSB: „Trebuie să fim în gardă, nu mai accept mentalitatea duplicitară

Edi Iordănescu ar putea fi selecționerul României

SportPictures / Mircea Rosca / SportPictures via Hepta

Edi Iordănescu nu uită şi nu iartă. După ruşinea din CS Hunedoara – FCSB care i-a adus calificarea vicecampioanei abia în prelungiri, Iordănescu Jr. a luat foc. Nici acum, după câteva zile, antrenorul roş-albaştrilor nu a uitat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu, avertisment pentru jucători

Edi Iordănescu a lansat un nou atac devastator la adresa jucătorilor şi le-a pus în vedere. Nu mai acceptă astfel de prestaţii precum cea din ultimele 30 de minute ale timpului regulamentar al meciului de la Hunedoara.

„Nu vreau să mai dau detalii despre ce a fost. Am avut o mentalitate dublicitară. A fost bine 60 de minute, apoi ne-am gândit că putem juca fără concentrare şi fotbalul a demonstrat că indiferent de nivelul dversarului te pedepseşte. Voiam să terminăm mai repede, nemulţumirile rămân. Aici merge cu 100% şi atât. Sper că au înţeles mesajul meu”, a spus Edi Iordănescu într-o conferinţă de presă.

Edi Iordănescu se teme de Clinceni

FCSB revine în campionat şi joacă pe propriul teren contra lanternei roşii, Academica Clinceni. Ilfovenii nu au victorie în 9 etape. Sunt pe 16, cu doar două puncte acumulate. Chiar şi aşa, Edi Iordănescu se teme de Clinceni, mai ales după ce ilfovenii au schimbat antrenorul. În locul lui Ilie Poenaru, plecat la Gaz Metan Mediaş, a venit la Clinceni Ionuţ Chirilă.

„E un joc cu o echipă care a schimbat antrenorul şi acesta reuşeşte să facă o nouă emulaţie acolo. Clinceniul e o echipă sub nivelul ei ca şi exprimare şi puncte în clasament. Au mulţi jucători care au fost în play off sezonul trecut. Trebuie să fim în gardă să facem un joc consistent şi să mai punem alte trei puncte în clasament”, a mai spus Iordănescu Jr. înaintea meciului cu Clinceniul, convins că ilfovenii îşi vor reveni sub comanda lui Ionuţ Chirilă.

Reclamă

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 aprilie, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist Vezi toate știrile
Citește și