Închide meniul

Avertisment teribil pentru Gigi Becali! FCSB poate rata din nou titlul: „E greu, au fluctuaţii de formă”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 24 septembrie 2021, 13:43

Avertisment teribil pentru Gigi Becali! FCSB poate rata din nou titlul: „E greu, au fluctuaţii de formă

Hepta

Gigi Becali este în alertă. Edi Iordănescu i-a pus în vedere un lucru patronului după meciul CS Hunedoara – FCSB. Tactica de a introduce masiv în echipă jucători tineri poate fi falimentară pentru vicecampioană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Avertisment grav pentru Gigi Becali

Tinerii pe care îi are FCSB în lot sunt foarte talentaţi, dar datorită fluctuaţiilor pe care le au pot fi deunători obiectivului imediat al roş-albaştrilor, titlul de campioană. Edi Iordănescu nu s-a mai abţinut şi a spus totul. „Până nu construim o mentalitate şi nu arătăm forţă mentală nu putem avea pretenţii să ne îndeplinim obiectivele. Mi-a plăcut mereu să lucrez cu jucători tineri şi foarte tineri.

Au sprijinul meu, dar trebuie să arate că pot. Dacă vrei să iei campionatul şi să intri în Europa e greu cu tinerii care sunt fluctuanţi în exprimare. Eu însă am încredere în ei. E nevoie însă de jucători cu experienţă care pot să pună lucrurile bine în vestiar. Avem scurt circuite de concentrare şi asta nu ne face bine deloc”, a spus Edi Iordănescu înaintea meciului cu Academica Clinceni din campionat.

FCSB, aproape de dezastru în Cupa României

FCSB a condus cu 3-0 în Cupa României pe terenul Hunedoarei, dar a fost la un pas de dezastru. Vicecampioana a fost egalată pe final de meci şi a reuşit calificarea în optimile competiţiei abia după prelungiri. La finalul acelui meci, Edi Iordănescu s-a enervat rău pe jucătorii săi şi a ameninţat cu sancţiuni extrem de dure pentru prestaţia din ultimele 30 de minute din timpul regulamentar.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:57 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:39 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Clujenii au deschis scorul! Meci vital pentru olteni 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 LIVE VIDEOBlackburn – Coventry se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Hull City – Ipswich (22:00)! Spectacol în Championship Vezi toate știrile
Citește și