Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

”La noi zboară elefanții pe stradă :)” Cătălin Burlacu, genial la un summer camp în Italia: ”Eram ca un kenyan în Rusia, venit să joace hochei :)”

Antena Sport Publicat: 4 decembrie 2021, 11:49

Reclamă
”La noi zboară elefanții pe stradă :)” Cătălin Burlacu, genial la un summer camp în Italia: ”Eram ca un kenyan în Rusia, venit să joace hochei :)”

Cătălin Burlacu a jucat fotbal când era copil

Cătălin Burlacu susține că a investit foarte mult în el pentru a ajunge la nivelul pe care l-a avut. Actualul manager general de la Federația Română de Baschet mergea separat la unul dintre cele mai bune summer camp-uri de baschet din lume. Burlacu a jucat fotbal, înainte de a se apuca de baschet.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cătălin Burlacu mergea la summer camp-uri de baschet

Italienii au fost surprinși când au auzit că e român și l-au întrebat dacă se face baschet la noi. Burlacu le-a dat un răspuns genial: ”La noi zboară elefanții pe stradă :)”.

An de an am investit în mine, mergeam la cel mai mare camp, o săptămână de antrenament cu pivoții. Plăteai tot, după care, o săptămână să arați ce poți. Veneau antrenori de peste tot, iar pe margine stăteau manageri, tehnicieni, să își aleagă. Eu eram acolo ca și cum ar fi fost un kenyan în Rusia, să spună că vrea să joace hocei.

M-au întrebat, tu ce vrei? Am zis că vreau să joc baschet. Păi aveți baschet acolo? Nu, la noi zoboară elefanții pe stradă :). Atunci îl aveam pe Ghiță, noi. El a deschis multe porți. Italia a investit mult în baschet, în acea perioadă, au fost top, mai mereu”, a povestit Cătălin Burlacu la AS.ro LIVE.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor Vezi toate știrile
Citește și