Închide meniul

Marius Şumudică face dezvăluirea momentului! Următoarea echipă pe care o va antrena. Anunţ uriaş pentru fanii Rapidului

Gabriel Zamfirescu Publicat: 24 septembrie 2021, 15:50

Reclamă
Marius Şumudică face dezvăluirea momentului! Următoarea echipă pe care o va antrena. Anunţ uriaş pentru fanii Rapidului

Marius Şumudică, demis de la CFR Cluj!

Profimediaimages

Experienţa neplăcută şi scandalul cu care a plecat de la CFR Cluj l-au făcut pe Marius Şumudică să facă un anunţ clar. Antrenorul nu mai vrea să antreneze în Liga I pentru moment. Se gândeşte doar la o experienţă în străinătate. Totuşi, exclude zona arabă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică face dezvăluirea momentului

Şumudică este foarte bine cotat în turcia, acolo unde a avut un sezon foarte bun cu Gaziantep. Aceasta ar putea fi una dintre destinaţii. „Puteam să antrenez acum, dar au fost două oferte care nu m-au satisfăcut. Preluam o echipă aflată pe ultimele ale clasamentului. Nu e vorba despre o echipă din România, nu vreau să revin în România pentru moment. Mă gândesc să plec în străinătate.

Exclus spaţiul arab şi acum pentru mine. Am avut o oportunitate şi am refuzat ţările arabe”, a spus Marius Şumudica, anunţă digisport.ro.

Marius Şumudică, anunţ uriaş pentru fanii Rapidului

Marius Şumudică refuză, pentru moment, orice ofertă din Liga I. Face însă un anunţ uriaş pentru fanii Rapidului. În România, doar în Giuleşti vrea să revină, dar nu prea curând. I-a şi spus lui Mihai Iosif că s-ar întoarce doar în 2023, atunci când Rapid va sărbători centenarul clubului.

„Singura echipă unde m-aş întoarce şi voi veni ar fi Rapid, dar nu se pune problema acum. De aia nici nu merg la meciurile Rapidului, i-am zis şi lui Miţă. Am avut o discuţie clară cu el, nu era de ce să-şi facă probleme în privinţa mea. În viitor m-aş întoarce la Rapid. dar nu se pune problema în acest moment”, a mai spus antrenorul, conform sursei citate.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și