Închide meniul

Marius Şumudică face dezvăluirea momentului! Următoarea echipă pe care o va antrena. Anunţ uriaş pentru fanii Rapidului

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 24 septembrie 2021, 15:50

Marius Şumudică face dezvăluirea momentului! Următoarea echipă pe care o va antrena. Anunţ uriaş pentru fanii Rapidului

Marius Şumudică, demis de la CFR Cluj!

Profimediaimages

Experienţa neplăcută şi scandalul cu care a plecat de la CFR Cluj l-au făcut pe Marius Şumudică să facă un anunţ clar. Antrenorul nu mai vrea să antreneze în Liga I pentru moment. Se gândeşte doar la o experienţă în străinătate. Totuşi, exclude zona arabă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică face dezvăluirea momentului

Şumudică este foarte bine cotat în turcia, acolo unde a avut un sezon foarte bun cu Gaziantep. Aceasta ar putea fi una dintre destinaţii. „Puteam să antrenez acum, dar au fost două oferte care nu m-au satisfăcut. Preluam o echipă aflată pe ultimele ale clasamentului. Nu e vorba despre o echipă din România, nu vreau să revin în România pentru moment. Mă gândesc să plec în străinătate.

Exclus spaţiul arab şi acum pentru mine. Am avut o oportunitate şi am refuzat ţările arabe”, a spus Marius Şumudica, anunţă digisport.ro.

Marius Şumudică, anunţ uriaş pentru fanii Rapidului

Marius Şumudică refuză, pentru moment, orice ofertă din Liga I. Face însă un anunţ uriaş pentru fanii Rapidului. În România, doar în Giuleşti vrea să revină, dar nu prea curând. I-a şi spus lui Mihai Iosif că s-ar întoarce doar în 2023, atunci când Rapid va sărbători centenarul clubului.

„Singura echipă unde m-aş întoarce şi voi veni ar fi Rapid, dar nu se pune problema acum. De aia nici nu merg la meciurile Rapidului, i-am zis şi lui Miţă. Am avut o discuţie clară cu el, nu era de ce să-şi facă probleme în privinţa mea. În viitor m-aş întoarce la Rapid. dar nu se pune problema în acest moment”, a mai spus antrenorul, conform sursei citate.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și