Închide meniul

Marius Şumudică a dat de pământ cu Dan Petrescu şi din cauza transferurilor: „Aduce jucători care au două viteze: încet şi foarte încet!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 septembrie 2021, 10:07

Marius Şumudică a dat de pământ cu Dan Petrescu şi din cauza transferurilor: „Aduce jucători care au două viteze: încet şi foarte încet!

Marius Şumudică, încă un atac la Dan Petrescu

Hepta

După ce a revenit la CFR Cluj, Dan Petrescu a cerut ca argentinianul Culio să fie readus la echipă, deşi are 37 de ani. În partida cu Jablonec, pierdută de CFR Cluj, scor 0-1, Dan Petrescu a decis să îl titularizeze pe argentinian şi să îl ţină rezervă pe Adrian Păun.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Decizia l-a enervat la culme pe Marius Şumudică, suficent pentru a-l ataca din nou pe Dan Petrescu.

Dacă Emmanuel Culio merită să joace, iar Păun nu, ne rupem toți carnetele de antrenori. Nu sunt eu vinovat că aduce jucători care au două viteze, încet și foarte încet. Nu sunt eu vinovat că Petrila și Omrani nu mai sunt cei care erau cu mine. Eu nu intram în direct”, a declarat Marius Șumudică la digisport.ro.

Dan Petrescu, atac la Marius Şumudică: „N-am început eu pregătirea, n-am făcut eu transferurile! Eu trebuie să repar”

La finalul partidei cu Jablonec, Dan Petrescu a transmis mai multe săgeţi la adresa lui Marius Şumudică, cel care s-a aflat la începutul sezonului pe banca celor de la CFR Cluj. „Eu când fac un lot, aleg jucători cu forță. Anul ăsta n-am fost la CFR să fac lotul, iar acum suferim din toate punctele de vedere. Dar repriza a doua ne dă speranțe! Nivelul lor este mai mare. Ei au 3 echipe în grupe, noi avem doar o echipă în Conference. N-am început eu pregătirea, n-am făcut eu transferurile. E imposibil să ai un impact rapid. Edi Iordănescu la FCSB a pierdut cu 1-4, abia al 3-lea joc l-a câștigat. Nu poți avea un impact imediat. Încerc să repar ce a fost făcut greșit înainte”,a spus Dan Petrescu la Pro X, după Jablonec – CFR Cluj 1-0.

Replica dură a lui Şumudică pentru Petrescu

Marius Şumudică a lansat un val de atacuri la adresa lui Petrescu, după declaraţiile „Bursucului” pe care le-a dat după meciul cu Jablonec.

Reclamă

Fostul tehnician de la CFR nu a putut rezista și i-a răspuns în termeni duri lui Dan Petrescu. Actualul antrenor al campioanei i-a reproșat lui Șumudică pregătirea echipei. Replica nu a întârziat să apară.

El spune că echipa e nepregătită. A avut 2 săptămâni la dispoziție. Pe această echipă cum a putut să-i calce în picioare pe FCSB? Șumudică i-a pregătit până la meciul cu FCSB, după care apare un antrenor de trei săptămâni, schimbă vreo 7-8 jucători. Păi eu sunt vinovat că sunt jucătorii nepregătiți? Ce ai făcut trei săptămâni, de ce nu i-ai pregătit. Sunt eu vinovat că aduci jucători cu două viteze, încet și pe loc„, a mai spus Șumudică.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și