Închide meniul

Mihai Rotaru a anunţat un nou transfer la Universitatea Craiova: „O să îl luăm definitiv”

Antena Sport Publicat: 24 septembrie 2021, 21:55

Reclamă
Mihai Rotaru a anunţat un nou transfer la Universitatea Craiova: „O să îl luăm definitiv

Mihai Rotaru, finanțator Universitatea Craiova

Finanțatorul Craiovei, Mihai Rotaru / SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Mihai Rotaru a anunţat că îl va transfera definitiv pe Lyes Houri. Micuţul mijlocaş francez a fost împrumutat pentru un an de la MOL Fehervar, însă va fi cumpărat definitiv de olteni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Rotaru a anunţat un nou transfer la Universitatea Craiova

Houri da, o să îl luăm definitiv. Undeva la 100.000 de euro. Tocmai din acest motiv am plătit mai mult. Suma de transfer este undeva la 500.000 de euro. O să activăm clauza de transfer. Cu totul undeva la 600.000 – 700.000 de euro ne costă.

El a jucat în campionatul Ungariei, nu e un campionat ușor. Când l-au cedat la Ferencvaros au fost multe comentarii negative că era singurul al lor de valoare. E un jucător antrenat, a venit să joace imediat, e pregătit”, a spus Mihai Rotaru pentru prosport.ro.

Mihai Rotaru a vorbit şi despre meciul cu FC U Craiova 1948.

Nu e un meci de orgoliu cu cealalaltă Craiova. S-a văzut că s-a tras o linie. Am jucat cu Sepsi luni și am avut 10.000 de spectatori, la ora 21, iar ceilalți, cu FCSB-ul la ora 20, cu 5500 – 6000 de spectatorI. De-asta spuneam că îmi doresc să vină în Liga 1, pentru a se spulbera acest mit, cu suporteri mai mulți sau mai puțini”, a mai spus patronul Universităţii Craiova.

Reclamă

Laurenţiu Reghecampf, mesaj înainte de Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948

Rivalitatea dintre fanii celor două echipe esta una uriaşă şi se anunţă un derby de foc. Nu la fel se poate spune despre duelul celor doi antrenori. Laurenţiu Reghecampf şi Adrian Mutu sunt prieteni buni.

Nu este un duel al meu cu Adi Mutu, Adi este pentru mine mai mult decât un prieten. Va fi un meci de campionat între două echipe din același oraș.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și