Închide meniul

„Bine că nu e vânător, că nu împuşca nimic! A trecut raţa pe lângă el!” Basarab Panduru a făcut praf un jucător de la Rapid, după înfrângerea cu Voluntari

Antena Sport Publicat: 25 septembrie 2021, 9:49

Reclamă
„Bine că nu e vânător, că nu împuşca nimic! A trecut raţa pe lângă el! Basarab Panduru a făcut praf un jucător de la Rapid, după înfrângerea cu Voluntari

Alexandru Dandea a fost făcut praf de Basarab Panduru

Hepta

Alexandru Dandea a oferit o imagine incredibilă la faza golului marcat de Raţă. Fundaşul Rapidului nu a înţeles nimic la faza golului. Acesta a părut total dezorientat şi a părut că nu a ştiut niciun moment unde se află mingea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Basarab Panduru a taxat lipsa de reacţie a fundaşului de 33 de ani al Rapidului.

Basarab Panduru l-a făcut praf pe Alexandru Dandea

Nebunie! Nebunie! Săracul Dandea nu ştia pe unde e, săracul Grigore nu ştia ce face. Numai pe Raţă nu l-a văzut. A trecut raţa pe lângă el. Bine că nu e vânător, că nu împuşca nimic”, a spus Basarab Panduru la telekomsport.ro.

Daniel Niculae, dezamăgit de prestaţia echipei sale

Rapid a ajuns la al patrulea meci consecutiv fără victorie în Liga 1, iar pentru echipa lui Mihai Iosif urmează două partide de foc: cu Sepsi şi cu CFR Cluj. Preşedintele giuleştenilor, Daniel Niculae, s-a arătat dezamăgit de prestaţia echipei antrenate de Mihai Iosif în partida cu Voluntari.

Rapid a intrat în criză, după startul fabulos de sezon. Echipa lui Mihai Iosif a uitat să câştige. Prestaţia din meciul cu FC Voluntari l-a dezamăgit şi pe Daniel Niculae. Preşedintele Rapidului spune că dacă se juca 2 zile, echipa sa nu reuşea să înscrie.

Reclamă

Știam că victoriile aduc victorii și înfrângerile aduc înfrângeri, dar când se pornește această spirală negativă, nu se mai oprește. Consider că meciul cu Gaz Metan Mediaș a fost cel mai bun meci meci, dar pe care din păcate l-am pierdut. Acesta a fost cel mai slab meci al nostru. Nu am avut o reacție de echipă care joacă pe teren propriu. Nici dacă mai jucam două zile cu Voluntari, nu puteam să înscriem. Cred că trebuie să ne trezim.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă Vezi toate știrile
Citește și