Închide meniul

„Bine că nu e vânător, că nu împuşca nimic! A trecut raţa pe lângă el!” Basarab Panduru a făcut praf un jucător de la Rapid, după înfrângerea cu Voluntari

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 septembrie 2021, 9:49

„Bine că nu e vânător, că nu împuşca nimic! A trecut raţa pe lângă el! Basarab Panduru a făcut praf un jucător de la Rapid, după înfrângerea cu Voluntari

Alexandru Dandea a fost făcut praf de Basarab Panduru

Hepta

Alexandru Dandea a oferit o imagine incredibilă la faza golului marcat de Raţă. Fundaşul Rapidului nu a înţeles nimic la faza golului. Acesta a părut total dezorientat şi a părut că nu a ştiut niciun moment unde se află mingea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Basarab Panduru a taxat lipsa de reacţie a fundaşului de 33 de ani al Rapidului.

Basarab Panduru l-a făcut praf pe Alexandru Dandea

Nebunie! Nebunie! Săracul Dandea nu ştia pe unde e, săracul Grigore nu ştia ce face. Numai pe Raţă nu l-a văzut. A trecut raţa pe lângă el. Bine că nu e vânător, că nu împuşca nimic”, a spus Basarab Panduru la telekomsport.ro.

Daniel Niculae, dezamăgit de prestaţia echipei sale

Rapid a ajuns la al patrulea meci consecutiv fără victorie în Liga 1, iar pentru echipa lui Mihai Iosif urmează două partide de foc: cu Sepsi şi cu CFR Cluj. Preşedintele giuleştenilor, Daniel Niculae, s-a arătat dezamăgit de prestaţia echipei antrenate de Mihai Iosif în partida cu Voluntari.

Rapid a intrat în criză, după startul fabulos de sezon. Echipa lui Mihai Iosif a uitat să câştige. Prestaţia din meciul cu FC Voluntari l-a dezamăgit şi pe Daniel Niculae. Preşedintele Rapidului spune că dacă se juca 2 zile, echipa sa nu reuşea să înscrie.

Reclamă

Știam că victoriile aduc victorii și înfrângerile aduc înfrângeri, dar când se pornește această spirală negativă, nu se mai oprește. Consider că meciul cu Gaz Metan Mediaș a fost cel mai bun meci meci, dar pe care din păcate l-am pierdut. Acesta a fost cel mai slab meci al nostru. Nu am avut o reacție de echipă care joacă pe teren propriu. Nici dacă mai jucam două zile cu Voluntari, nu puteam să înscriem. Cred că trebuie să ne trezim.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României Vezi toate știrile
Citește și