Închide meniul

„Faceţi pe anchetatorii, ce vă opreşte?” Noi detalii despre suma pe care o va încasa Gigi Becali pentru Moruţan: „Socoteşte şi asta! Sunt cam siguri banii ăia”

Antena Sport Publicat: 25 septembrie 2021, 11:10

Reclamă
„Faceţi pe anchetatorii, ce vă opreşte? Noi detalii despre suma pe care o va încasa Gigi Becali pentru Moruţan: „Socoteşte şi asta! Sunt cam siguri banii ăia

Olimpiu Moruţan şi Alexandru Cicâldău pot juca în Galatasaray - Barcelona

Twitter

Becali ar mai trebui să îi mai dea bani şi lui Valeriu Iftime pentru Moruţan. Botoşaniul mai deţinea 10 la sută din drepturile federative ale jucătorului. De altfel, Valeriu Iftime a făcut apel către Gigi Becali să îi dea banii pentru cele 10 procente. Patronul de la Botoşani nu ştie, însă, cât trebuie să primească.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victor Becali, detalii despre transferul lui Moruţan la Galatasaray

Contractul între FCSB şi Galatasaray este cel pe care l-au semnat şi nu dau socoteală decât la Fisc. Fisc-ul este singurul care poate întreba. Faceţi pe anchetatorii, ce vă opreşte?
Botoşaniul are posibilitatea să afle. Este echipa interesată să afle şi cei de acolo au dreptul să afle. Şi au cum să afle.

La toţi jucătorii din lume există bonusuri. La toţi! D-aia se plătesc atâţia bani la un transfer pentru că sunt trecute bonusuri. O să mai ţină încă doi ani povestea cu Moruţan, indiferent ce explic eu. Dacă spun acum, mă crezi tu, dar se trezeşte unul şi altul care spun ‘stai că nu e aşa’.

Gigi socoteşte şi bonusurile atunci când anunţă că ia patru milioane şi ceva. Se gândeşte că sunt cam siguri banii ăia„, a spus Victor Becali la digisport.ro.

Valeriu Iftime își pierde răbdarea cu Gigi Becali

Prezent în studioul emisiunii AS.ro LIVE, Iftime l-a somat pe patronul lui FCSB să se achite de datorie.

Reclamă

Nu nu, n-am luat. Nu-mi e frică de bani cu domnul Becali dar nu știu care sunt regulile contractului. Cât, cum. Presa îmi spune ceva, dumnealui mi-a spus mie altceva, adică aproape 5 milioane de euro. Una peste alta, am nevoie de banii pentru Moruțan și sper să îi primesc, nu știu, habar n-am când”, a dezvăluit Valeriu Iftime, la AS.ro LIVE.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 20:03 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-1. Safranko a dat lovitura încă din minutul 2! Apărarea lui Gică Hagi, făcută praf 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Sesiunea de antrenament e ACUM în AntenaPLAY. Probleme pentru Leclerc 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” Vezi toate știrile
Citește și