Închide meniul

„Faceţi pe anchetatorii, ce vă opreşte?” Noi detalii despre suma pe care o va încasa Gigi Becali pentru Moruţan: „Socoteşte şi asta! Sunt cam siguri banii ăia”

Antena Sport Publicat: 25 septembrie 2021, 11:10

„Faceţi pe anchetatorii, ce vă opreşte? Noi detalii despre suma pe care o va încasa Gigi Becali pentru Moruţan: „Socoteşte şi asta! Sunt cam siguri banii ăia

Olimpiu Moruţan şi Alexandru Cicâldău pot juca în Galatasaray - Barcelona

Twitter

Becali ar mai trebui să îi mai dea bani şi lui Valeriu Iftime pentru Moruţan. Botoşaniul mai deţinea 10 la sută din drepturile federative ale jucătorului. De altfel, Valeriu Iftime a făcut apel către Gigi Becali să îi dea banii pentru cele 10 procente. Patronul de la Botoşani nu ştie, însă, cât trebuie să primească.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victor Becali, detalii despre transferul lui Moruţan la Galatasaray

Contractul între FCSB şi Galatasaray este cel pe care l-au semnat şi nu dau socoteală decât la Fisc. Fisc-ul este singurul care poate întreba. Faceţi pe anchetatorii, ce vă opreşte?
Botoşaniul are posibilitatea să afle. Este echipa interesată să afle şi cei de acolo au dreptul să afle. Şi au cum să afle.

La toţi jucătorii din lume există bonusuri. La toţi! D-aia se plătesc atâţia bani la un transfer pentru că sunt trecute bonusuri. O să mai ţină încă doi ani povestea cu Moruţan, indiferent ce explic eu. Dacă spun acum, mă crezi tu, dar se trezeşte unul şi altul care spun ‘stai că nu e aşa’.

Reclamă

Gigi socoteşte şi bonusurile atunci când anunţă că ia patru milioane şi ceva. Se gândeşte că sunt cam siguri banii ăia„, a spus Victor Becali la digisport.ro.

Valeriu Iftime își pierde răbdarea cu Gigi Becali

Prezent în studioul emisiunii AS.ro LIVE, Iftime l-a somat pe patronul lui FCSB să se achite de datorie.

Reclamă

Nu nu, n-am luat. Nu-mi e frică de bani cu domnul Becali dar nu știu care sunt regulile contractului. Cât, cum. Presa îmi spune ceva, dumnealui mi-a spus mie altceva, adică aproape 5 milioane de euro. Una peste alta, am nevoie de banii pentru Moruțan și sper să îi primesc, nu știu, habar n-am când”, a dezvăluit Valeriu Iftime, la AS.ro LIVE.

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:03 „Nu merita asta” Mesaje de susţinere pentru Aryna Sabalenka, după ce iubitul ei a murit subit, înainte de a împlini 43 de ani! 10:36 Stere Halep, înainte de meciul fiicei sale cu Paula Badosa: „Am foarte multe emoţii”! Ce a spus despre adversara Simonei 10:00 Vestea proastă pe care a primit-o Ionuţ Radu, cu 3 luni înainte de startul EURO 2024! 9:36 Cosmin Matei va fi pus sub acuzare după ce a fost depistat pozitiv! Nimeni nu a cerut proba B! Ce riscă fotbalistul 9:03 FotoSuferinţă fără margini pentru Aryna Sabalenka! Tenismena şi-a pierdut tatăl şi iubitul la aceaşi vârstă, în condiţii similare! 8:52 Pilotul de Formula 1 care investeşte într-un club de fotbal! Pierre Gasly şi-a ales echipa 8:23 Mesajul trimis din arest de liderul galeriei Rapidului, după meciul cu Farul. „Bocciu”, apel la adresa ultraşilor 8:15 Conducerea lui Dinamo i-a făcut praf pe jucători după ce au fost umiliţi de Hermannstadt: „Nu arătăm nici ca o echipă de Liga 2” 7:41 Darren Cahill, alături de Simona Halep, la Miami! Ajutor la antrenamente pentru româncă înainte de revenirea în circuit 3:32 Dramă pentru Aryna Sabalenka! Iubitul ei a murit la doar 42 de ani. Cei doi se aflau la Miami Vezi toate știrile
Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Formula 1
Pe același subiect
Mihai Stoica, răspuns după dezvăluirea "bombă" făcută de Risto Radunovic
Liga 1 • 18 mart., 22:15
„Aşa nu se poate!” Mihai Stoica, răspuns după dezvăluirea „bombă” făcută de Risto Radunovic: „Gigi Becali nu a fost de acord!”
Dan Şucu vrea să i-l "fure" pe Louis Munteanu lui Gigi Becali
Liga 1 • 18 mart., 12:42
Dan Şucu vrea să i-l „fure” pe Louis Munteanu lui Gigi Becali! Giuleştenii au găsit înlocuitorul perfect pentru Rrahmani
Laszlo Dioszegi, răspuns genial la acuzaţiile de "omenie"
Liga 1 • 18 mart., 11:44
„Eu fac zilnic blaturi!” Laszlo Dioszegi, răspuns genial la acuzaţiile de „omenie”: „Mi-am adus aminte!”
Gigi Becali a dezvăluit motivul pentru care Joyskim Dawa a fost schimbat la pauză
Liga 1 • 18 mart., 8:29
Gigi Becali a dezvăluit motivul pentru care Joyskim Dawa a fost schimbat la pauză: „Probabil ţine un Ramadan mai sever!”
Gigi Becali a dezvăluit ce a vorbit cu Risto Radunovic!
Liga 1 • 18 mart., 0:39
„Cu ce pleci, cu trenul sau cu autobuzul?” Gigi Becali a dezvăluit ce a vorbit cu Risto Radunovic! Condiţia ca să îi dea drumul