Închide meniul

Anunţ uriaş despre Cristiano Ronaldo: „Nu aş fi surprins de asta! Mentalitatea sa este perfectă!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 septembrie 2021, 11:42

Anunţ uriaş despre Cristiano Ronaldo: „Nu aş fi surprins de asta! Mentalitatea sa este perfectă!

Cristiano Ronaldo, de neoprit şi la 36 de ani

Profimedia

Cristiano Ronaldo s-a transferat în acest an de la Juventus la Manchester United. La 36 de ani,. Ronaldo a avut un debut de vis la echipa antrenată de Ole Gunnar Solskjaer. A marcat deja 4 goluri în doar partide jucate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul său de la Manchester United e de părere că portughezul poate juca la cel ma înalt nivel până la vârsta de 40 de ani.

Cristiano Ronaldo poate juca până la 40 de ani

Nu aş fi surprins dacă va juca până la 40 de ani. Modul în care se antrenează, îngrijeşte, este totul. El şi-a pus fiecare efort pentru a deveni jucătorul de acum. Mentalitatea sa este perfectă şi vine doar din el. El va continua până când picioarele sau capul îi vor spune „S-a terminat. Am dat totul„, a declarat Ole Gunnar Solskjaer.

Cristiano Ronaldo este cel mai bine plătit fotbalist din lume

Revista Forbes a dat publicităţii clasamentul fotbaliştilor plătiţi cel mai bine, care îl are acum ca lider pe atacantul portughez Cristiano Ronaldo şi care l-a depăşit pe argentinianul Lionel Messi. Ierarhia vizează sezonul 2021/2022.

Potrivit publicaţiei americane, noul jucător al echipei Manchester United va încasa 125 de milioane de dolari (106,6 milioane de euro), dintre care 70 de milioane din salariu şi bonusuri, precum şi 55 de milioane din sponsorizări şi alte venituri.

Reclamă

Ronaldo este primul jucător din sporturile de echipă care a depăşit în carieră venituri brute de un miliard de dolari. În afara salariului, veniturile portughezului sunt din parteneriate cu mărci ca Nike, Herbalife, Clear şi din propriul brand CR7, care include parfumuri, lenjerie intimă, ochelari, hoteluri, săli de sport şi altele.

Messi, şi el transferat la o nouă echipă, de la Barcelona la PSG, ar urma să încaseze în acest sezon 110 milioane de dolari (93,8 milioane de euro), dintre care 75 de milioane din salariu şi 35 de milioane din sponsorizări. Şi atacantul argentinian a depăşit un miliard de dolari venituri brute în carieră.

Atât Ronaldo, cât şi Messi câştigă mai puţin decât sezonul trecut. Podiumul este completat de brazilianul Neymar, tot de la PSG, cu 95 de milioane de dolari (75+20).

Reclamă 4 / 0/3

 Topul celor mai bine 10 plătiţi jucători din lume

  • 1. Cristiano Ronaldo (Manchester United) – 125 milioane de dolari (70+55)
  • 2.  Lionel Messi (PSG) – 110 milioane de dolari (75+35)
  • 3. Neymar (PSG) – 95 de milioane de dolari (75+20)
  • 4. Francezul Kylian Mbappe (PSG) – 43 de milioane de dolari (28+15);
  • 5. Mohamed Salah (Liverpool) – 41 de milioane de dolari (25+16);
  • 6. Robert Lewandowski (Byern Munchen) – 35 de milioane de dolari (27+8);
  • 7. Andres Iniesta (Vissel Kobe) – 35 de milioane de dolari (31+4);
  • 8. Paul Pogba (Manchester United) – 34 de milioane de dolari (27+7);
  • 9. Gareth Bale (Real Madrid) – 32 de milioane de dolari (26+6);
  • 10. Eden Hazard (Real Madrid) – 29 de milioane de dolari (29+3).
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara Vezi toate știrile
Citește și