Închide meniul

Anunţ uriaş despre Cristiano Ronaldo: „Nu aş fi surprins de asta! Mentalitatea sa este perfectă!”

Antena Sport Publicat: 25 septembrie 2021, 11:42

Anunţ uriaş despre Cristiano Ronaldo: „Nu aş fi surprins de asta! Mentalitatea sa este perfectă!

Cristiano Ronaldo, de neoprit şi la 36 de ani

Profimedia

Cristiano Ronaldo s-a transferat în acest an de la Juventus la Manchester United. La 36 de ani,. Ronaldo a avut un debut de vis la echipa antrenată de Ole Gunnar Solskjaer. A marcat deja 4 goluri în doar partide jucate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul său de la Manchester United e de părere că portughezul poate juca la cel ma înalt nivel până la vârsta de 40 de ani.

Cristiano Ronaldo poate juca până la 40 de ani

Nu aş fi surprins dacă va juca până la 40 de ani. Modul în care se antrenează, îngrijeşte, este totul. El şi-a pus fiecare efort pentru a deveni jucătorul de acum. Mentalitatea sa este perfectă şi vine doar din el. El va continua până când picioarele sau capul îi vor spune „S-a terminat. Am dat totul„, a declarat Ole Gunnar Solskjaer.

Reclamă

Cristiano Ronaldo este cel mai bine plătit fotbalist din lume

Revista Forbes a dat publicităţii clasamentul fotbaliştilor plătiţi cel mai bine, care îl are acum ca lider pe atacantul portughez Cristiano Ronaldo şi care l-a depăşit pe argentinianul Lionel Messi. Ierarhia vizează sezonul 2021/2022.

Potrivit publicaţiei americane, noul jucător al echipei Manchester United va încasa 125 de milioane de dolari (106,6 milioane de euro), dintre care 70 de milioane din salariu şi bonusuri, precum şi 55 de milioane din sponsorizări şi alte venituri.

Reclamă

Ronaldo este primul jucător din sporturile de echipă care a depăşit în carieră venituri brute de un miliard de dolari. În afara salariului, veniturile portughezului sunt din parteneriate cu mărci ca Nike, Herbalife, Clear şi din propriul brand CR7, care include parfumuri, lenjerie intimă, ochelari, hoteluri, săli de sport şi altele.

Messi, şi el transferat la o nouă echipă, de la Barcelona la PSG, ar urma să încaseze în acest sezon 110 milioane de dolari (93,8 milioane de euro), dintre care 75 de milioane din salariu şi 35 de milioane din sponsorizări. Şi atacantul argentinian a depăşit un miliard de dolari venituri brute în carieră.

Atât Ronaldo, cât şi Messi câştigă mai puţin decât sezonul trecut. Podiumul este completat de brazilianul Neymar, tot de la PSG, cu 95 de milioane de dolari (75+20).

Reclamă 4 / 0/3

 Topul celor mai bine 10 plătiţi jucători din lume

  • 1. Cristiano Ronaldo (Manchester United) – 125 milioane de dolari (70+55)
  • 2.  Lionel Messi (PSG) – 110 milioane de dolari (75+35)
  • 3. Neymar (PSG) – 95 de milioane de dolari (75+20)
  • 4. Francezul Kylian Mbappe (PSG) – 43 de milioane de dolari (28+15);
  • 5. Mohamed Salah (Liverpool) – 41 de milioane de dolari (25+16);
  • 6. Robert Lewandowski (Byern Munchen) – 35 de milioane de dolari (27+8);
  • 7. Andres Iniesta (Vissel Kobe) – 35 de milioane de dolari (31+4);
  • 8. Paul Pogba (Manchester United) – 34 de milioane de dolari (27+7);
  • 9. Gareth Bale (Real Madrid) – 32 de milioane de dolari (26+6);
  • 10. Eden Hazard (Real Madrid) – 29 de milioane de dolari (29+3).

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare Vezi toate știrile
Pe același subiect
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei
Moto • 24 mart., 18:59
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei. S-a bucurat ca Ronaldo. Jose Mourinho a fluturat steagul la finiş
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool
Mesajul lui Cristiano Ronaldo, după eliminarea dramatică din Liga Campionilor Asiei: "Vom găsi o cale"
AntenaPLAY • 12 mart., 17:36
Mesajul lui Cristiano Ronaldo, după eliminarea dramatică din Liga Campionilor Asiei: „Vom găsi o cale”
Cristiano Ronaldo şi-a făcut mama şi sora să plângă în Al Nassr - Al Ain
AntenaPLAY • 12 mart., 9:17
Cristiano Ronaldo şi-a făcut mama şi sora să plângă în Al Nassr – Al Ain! Imagini copleşitoare cu familia starului portughez
Al Nassr, eliminată dramatic din Liga Campionilor Asiei
AntenaPLAY • 12 mart., 0:08
Al Nassr, eliminată dramatic din Liga Campionilor Asiei. Echipa lui Cristiano Ronaldo, învinsă la 11 metri, LIVE în AntenaPLAY