Închide meniul

Adevăratul motiv al plecării lui Arlauskis la CFR Cluj! Ce rol ar fi avut Dan Petrescu: „Nu cred că a fost dat afară”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 26 septembrie 2021, 13:44

Adevăratul motiv al plecării lui Arlauskis la CFR Cluj! Ce rol ar fi avut Dan Petrescu: „Nu cred că a fost dat afară

CFR Cluj a câștigat ultimele patru meciuri din Liga 1

PAUL URSACHI / MEDIAFAX FOTO

CFR Cluj acuză probleme mari de efectiv, dar a renunţat la portarul Giedrius Arlauskis imediat după ce Marius Şumudică a plecat din Gruia. Chiar dacă are o relație foarte bună cu Dan Petrescu, goalkeeper-ul a dat de înțeles că aventura sa în Ardeal s-a încheiat definitiv.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Motivele plecării lui Arlauskis din Gruia

Arlauskis s-a arătat dezgustat de modul în care conducerea clujeană s-a comportat cu Marius Șumudică și nu pare dispus să mai revină în Liga 1. Ajuns la 33 de ani, cel mai probabil își va căuta un angajament în Golf, acolo unde a mai evoluat.

Florin Prunea, fost președinte în Liga 1 și bun prieten cu Dan Petrescu spune că în niciun caz Giedrius Arlauskis și „Bursucul” nu s-a certat. „Nu știu dacă Petrescu a renunțat sau Arlauskis a plecat. Eu cred că Arla și-a decis viitorul la echipă, el a vrut să plece, nu cred că a fost dat afară de Petrescu.

Ce relaţie a fost între Arlauskis şi Dan Petrescu

Pentru că în mandatele anterioare, mi-aduc aminte, mă întâlneam în aeroport cu ei și erau împreună, tot timpul îl vedeam împreună cu Arlauskis. L-a avut și la Urziceni, l-a avut și la alte echipe. A câștigat cu el.

Nu cred că a fost decizia lui Dan Petrescu, sincer. Este o situație grea la CFR Cluj, ei n-au niciun atacant. E destul de intersant atacantul ăsta Sacko de la Denizlispor. Dacă marca la ei, nu era liber de contract acuma. Nu arată rău, dar l-ai adus acuma, e în urmă cu pregătirea, probabil o să fie bun de joc în octombrie. CFR-ul are probleme de lot, lucruri evidente”, a declarat Florin Prunea, conform prosport.ro.

Reclamă

„Negociem rezilierea contractului. M-am întors la echipă datorită lui Marian Copilu și când el a rămas am decis să plec și eu. Sunt om de cuvânt. Nu văd de ce aș rămâne fără el”, a spus şi Giedrius Arlauskis, după ce a plecat de la CFR Cluj.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! Vezi toate știrile
Citește și