Închide meniul

Un nou atac la adresa lui Dan Petrescu: „Eu nu aş fi făcut aşa ceva”. Marius Şumudică, avertisment pentru cei de la CFR Cluj

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 24 septembrie 2021, 15:31

Un nou atac la adresa lui Dan Petrescu: „Eu nu aş fi făcut aşa ceva. Marius Şumudică, avertisment pentru cei de la CFR Cluj

Colaj Profimediaimages

Un nou atac la adresa lui Dan Petrescu. Marius Şumudică nu s-a mai abţinut după ce campioana a fost eliminată din Cupa României încă din 16-imi de către Universitatea Craiova. Şumudică s-a dezlănţuit pur şi simplu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică, un nou atac la Petrescu

„Eu consider că CFR era într-o schimbare, cu mulţi jucători noi. Jucam un fotbal plăcut. Am avut punctaj maxim în campionat. Şi cu Young Boys am avut şanse mari. Acasă ne-au egalat în min. 91, iar în deplasare am condus cu 1-0. Au fost echipe mult mai puternice decât CFR Cluj. Consider că locul CFR-ului era în Conference League.

Era o performanţă. Reţeta financiară aproape de Europa League. Pentru mine a fost o experienţă de viaţă, am învăţat multe. Îmi pusesem amprenta, credeam că am fi câştigat la pas titlul.
Ne puteam bate pe toate cele 3 fronturi, inclusiv Cupa.

Trebuie să respecţi Cupa, e o competiţie, un trofeu în joc. Eu consider că orice meci are istoria lui pentru suporteri, pentru oraş, pentru club. Îi permitea lotul ca să abordeze şi Cupa. Putea să joace fără probleme. Este însă decizia antrenorului, a conducerii. Eu nu aş fi făcut lucrul ăsta”, a spus Marius Şumudică, anunţă digisport.ro.

Şumudică avertisment pentru cei de la CFR Cluj

Marius Şumudică nu s-a oprit aici. A continuat atacurile voalate la adresa lui Dan Petrescu, dar i-a şi avertizat pe ardeleni. FCSB s-a întârit serios şi ar putea să câştige titlul de campioană. „Mi-am dat seama ce s-a întâmplat acolo, nu sunt atât de afectat. Nu am fost eu singurul vinovat şi nu mi s-a pus totul în cârcă.

Reclamă

Îi urez baftă lui Petrescu, să facă mai multe decât am făcut-o eu. Să se bucure la final de cele 21 de puncte. Cu ce se întâmplă acum la FCSB, cu transferurile făcute, se echilibrează un pic. În play-off se vor înjumătăţi punctele”, a mai spus antrenorul.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și