Închide meniul

Anunț devastator pentru fanii lui Dinamo. „Din câte știu eu, Rednic nu va semna! Nu-l văd să se arunce cu capul înainte”

Alexandru Ivan Publicat: 26 septembrie 2021, 16:43

Reclamă
Anunț devastator pentru fanii lui Dinamo. „Din câte știu eu, Rednic nu va semna! Nu-l văd să se arunce cu capul înainte

Mircea Rednic, transferuri pe bandă rulantă la Dinamo

SportPictures / Sport Pictures via hepta

Prunea e de părere că Rednic o va refuza în cele din urmă pe Dinamo, din cauza situației delicate prin care trece clubul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Prunea, anunț devastator pentru fanii lui Dinamo

Dinamo vine după 1-0 pe terneul celor de la Ripensia Timișoara, în Cupa României. Pe „câini” îi așteaptă o deplasare infernală pe terenul celor de la Universitatea Craiova.

Au avut atitudine la Timișoara, dar acum se întorc la campionat, o deplasare complicată la Craiova. Foarte greu va fi pentru Dinamo, în continuare. Din câte știu, Rednic nu va semna cu Dinamo. Nu-l văd eu să se arunce cu capul înainte, pune niște condiții pe care clubul nu le poate îndeplini.

Va fi un an foarte greu! Datoriile sunt mari de tot și trebuie cumva acoperite. Cred că ar trebui să mai aducă jucători, dar important este să-și pună și un antrenor. Păcat că s-a stricat această relație cu Bonetti. Cred că mai merita o șansă, dar a venit acest șoc cu FCSB. A aruncat tot în aer, un moment greu”, a spus Florin Prunea, potrivit prosport.ro.

Probleme pentru Dinamo înaintea meciului cu Universitatea Craiova

Dinamo are şi probleme de lot înaintea meciului din această seară, de la Craiova. Gabriel Torje a resimțit dureri, vineri, la antrenament și a părăsit ședința de pregătire, riscând să rateze meciul din Bănie. Intențiile antrenorului interimar Sorin Colceag au fost date peste cap la ședința de pregătire de vineri.

Reclamă

Planul staff-ului tehnic al bucureștenilor a fost ca Mirko Ivanovski și Gabriel Torje să nu facă deplasarea în Banat, la meciul cu Ripensia, pentru a fi apți de joc în perspectiva rundei de campionat din Bănie. Doar unul dintre cei doi are șanse reale să joace luni contra formației lui Laurențiu Reghecampf.

„Meciul cu Craiova e un meci foarte greu. Sigur, Craiova are prima șansă, dar avem și noi șansa noastră și cu infuzia de moral pe care am primit-o după calificarea în Cupă sper să jucăm din ce în ce mai bine.

Echipa joacă din ce în ce mai bine și mai ales jucătorii aduși în timp scurt și la sfârșit perioadei fizic sunt tot mai bine fizic și vor fi și mai bine după pauza echipa naționalei din octombrie”, a spus Iuliu Mureșan, conform sursei citate.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
Vezi toate știrile
Citește și