Închide meniul

Când revine Lionel Messi la PSG după scandalul cu Pochettino. Anunţul făcut de francezi

Antena Sport Publicat: 27 septembrie 2021, 15:34

Reclamă
Când revine Lionel Messi la PSG după scandalul cu Pochettino. Anunţul făcut de francezi

Când revine Lionel Messi la PSG după scandalul cu Pochettino

Profimediaimages

Messi, dar şi mijlocaşul italian Marco Verratti s-au antrenat, luni, împreună cu coechipierii lor şi este de aşteptat ca antrenorul Mauricio Pochettino să confirme includerea lor în lot.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Probleme pentru Lionel Messi la PSG

Vedeta argentiniană şi-a arătat nemulţumirea după ce a fost schimbat cu fundaşul Achraf Hakimi în minutul 76 al meciului pe care PSG l-a disputat, pe teren propriu, cu Olympique Lyon, la 19 septembrie.

Argentinianul i-a aruncat câteva cuvinte, în momentul schimbării, tehnicianul său, Maurichio Pochettino, şi a refuzat să dea mâna cu acesta. Pochettino a explicat că decizia de a-l înlocui pe Messi, 34 de ani, a fost luată din motive de precauţie şi ulterior s-a dovedit că jucătorul schimbat avea într-adevăr probleme fizice.

Fostul jucător al Barcelonei a suferit o contuzie la genunchiul stâng şi nu a evoluat în partidele cu Metz şi Montpellier, pe care Paris Saint-Germain le-a jucat ulterior.

La rândul său, Verratti a ratat ultimele cinci meciuri ale echipei PSG tot din cauza unei accidentări al genunchi.

Reclamă

Partida PSG – Manchester City va avea loc, marţi, de la ora 22.00, în etapa a 2-a a Grupei A a Ligii Campionilor.

Leo Messi, prima mişcare spectaculoasă la Paris

Leo Messi a făcut prima mişcare spectaculoasă la Paris. Dacă în tricul lui PSG nu a avut evoluţii prea apreciate până acum, argentinianul mută în viaţa personală. S-a mutat de la hotel într-o vilă de lux din capitala Franţei.

Leo Messi se adaptează la viaţa de la Paris. Dacă pe terenul de fotbal nu şi-a găsit deocamdată cadenţa, argentinianul punctează la capitolul imagine. Aproape două luni argentinianul a locuit cu soția și cei trei băieți ai lor într-un hotel de lux, deși Sergio Ramos sau alți coechipieri se oferiseră să-i găzduiască până când își vor găsi o casă.

Reclamă 4 / 0/3

Acum, Leo Messi a renunţat la hotel şi s-a mutat în casă nouă. „Puricele” a închiriat o vilă în regiunea Neuilly-sur-Seine, acolo unde va fi vecin cu mai multe staruri de la PSG. Deși imobilul nu îndeplinește toate cerințele argentinianului, vila are două etaje, patru dormitoare, o grădină și o suprafață utilă de 300 metri pătrați, conform rmcsport.com.

Chiar dacă plăteşte o chirie de circa 20.0000 de euro pe lună, vila nu deține și piscină interioară, unul dintre lucrurile pe care superstarul le dorea în noul său imobil. De asemenea, argentinianul a angajat o echipă de securitate profesionistă, întrucât casele celor bogați din capitala Franței sunt predispuse la jafuri.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 14:10 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:04 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu Vezi toate știrile
Citește și