Închide meniul

Leo Messi, prima mişcare spectaculoasă la Paris! Argentinianul s-a mutat într-o vilă de lux. Chiria enormă pe care o plăteşte

Gabriel Zamfirescu Publicat: 27 septembrie 2021, 12:51

Reclamă
Leo Messi, prima mişcare spectaculoasă la Paris! Argentinianul s-a mutat într-o vilă de lux. Chiria enormă pe care o plăteşte

Profimediaimages

Leo Messi se adaptează la viaţa de la Paris. Dacă pe terenul de fotbal nu şi-a găsit deocamdată cadenţa, argentinianul punctează la capitolul imagine. Aproape două luni argentinianul a locuit cu soția și cei trei băieți ai lor într-un hotel de lux, deși Sergio Ramos sau alți coechipieri se oferiseră să-i găzduiască până când își vor găsi o casă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leo Messi s-a mutat într-o vilă

Acum, Leo Messi a renunţat la hotel şi s-a mutat în casă nouă. „Puricele” a închiriat o vilă în regiunea Neuilly-sur-Seine, acolo unde va fi vecin cu mai multe staruri de la PSG. Deși imobilul nu îndeplinește toate cerințele argentinianului, vila are două etaje, patru dormitoare, o grădină și o suprafață utilă de 300 metri pătrați, conform rmcsport.com.

Chiria uriaşă plătită de Messi

Chiar dacă plăteşte o chirie de circa 20.0000 de euro pe lună, vila nu deține și piscină interioară, unul dintre lucrurile pe care superstarul le dorea în noul său imobil. De asemenea, argentinianul a angajat o echipă de securitate profesionistă, întrucât casele celor bogați din capitala Franței sunt predispuse la jafuri.

Ramos a fost transferat în urmă cu aproximativ două luni la Paris și deja s-a acomodat. Acesta și-a găsit rapid o locuință și era gata să-l găzduiască pe Leo Messi, cu care a fost rival în ”El Clasico” timp de 15 ani. ”Ar putea sta la mine prima săptămână sau cam așa ceva. Se poate simți confortabil, aș fi mai mult decât fericit să fac asta”, a spus Ramos.

Ramos i-a transmis același mesaj și lui Leo Messi, cu care va împărți vestiarul pentru cel puțin doi ani la PSG: ”Dacă tu și familia ta preferați să stați într-o casă decât într-un hotel, puteți sta la mine”, a fost mesajul fundașului spaniol, potrivit sursei citate.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50 26 iul.

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și