Închide meniul

Când revine Lionel Messi la PSG după scandalul cu Pochettino. Anunţul făcut de francezi

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 septembrie 2021, 15:34

Când revine Lionel Messi la PSG după scandalul cu Pochettino. Anunţul făcut de francezi

Când revine Lionel Messi la PSG după scandalul cu Pochettino

Profimediaimages

Messi, dar şi mijlocaşul italian Marco Verratti s-au antrenat, luni, împreună cu coechipierii lor şi este de aşteptat ca antrenorul Mauricio Pochettino să confirme includerea lor în lot.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Probleme pentru Lionel Messi la PSG

Vedeta argentiniană şi-a arătat nemulţumirea după ce a fost schimbat cu fundaşul Achraf Hakimi în minutul 76 al meciului pe care PSG l-a disputat, pe teren propriu, cu Olympique Lyon, la 19 septembrie.

Argentinianul i-a aruncat câteva cuvinte, în momentul schimbării, tehnicianul său, Maurichio Pochettino, şi a refuzat să dea mâna cu acesta. Pochettino a explicat că decizia de a-l înlocui pe Messi, 34 de ani, a fost luată din motive de precauţie şi ulterior s-a dovedit că jucătorul schimbat avea într-adevăr probleme fizice.

Fostul jucător al Barcelonei a suferit o contuzie la genunchiul stâng şi nu a evoluat în partidele cu Metz şi Montpellier, pe care Paris Saint-Germain le-a jucat ulterior.

La rândul său, Verratti a ratat ultimele cinci meciuri ale echipei PSG tot din cauza unei accidentări al genunchi.

Reclamă

Partida PSG – Manchester City va avea loc, marţi, de la ora 22.00, în etapa a 2-a a Grupei A a Ligii Campionilor.

Leo Messi, prima mişcare spectaculoasă la Paris

Leo Messi a făcut prima mişcare spectaculoasă la Paris. Dacă în tricul lui PSG nu a avut evoluţii prea apreciate până acum, argentinianul mută în viaţa personală. S-a mutat de la hotel într-o vilă de lux din capitala Franţei.

Leo Messi se adaptează la viaţa de la Paris. Dacă pe terenul de fotbal nu şi-a găsit deocamdată cadenţa, argentinianul punctează la capitolul imagine. Aproape două luni argentinianul a locuit cu soția și cei trei băieți ai lor într-un hotel de lux, deși Sergio Ramos sau alți coechipieri se oferiseră să-i găzduiască până când își vor găsi o casă.

Reclamă 4 / 0/3

Acum, Leo Messi a renunţat la hotel şi s-a mutat în casă nouă. „Puricele” a închiriat o vilă în regiunea Neuilly-sur-Seine, acolo unde va fi vecin cu mai multe staruri de la PSG. Deși imobilul nu îndeplinește toate cerințele argentinianului, vila are două etaje, patru dormitoare, o grădină și o suprafață utilă de 300 metri pătrați, conform rmcsport.com.

Chiar dacă plăteşte o chirie de circa 20.0000 de euro pe lună, vila nu deține și piscină interioară, unul dintre lucrurile pe care superstarul le dorea în noul său imobil. De asemenea, argentinianul a angajat o echipă de securitate profesionistă, întrucât casele celor bogați din capitala Franței sunt predispuse la jafuri.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și