Închide meniul

Alexandru Creţu a rupt tăcerea după plecarea de la FCSB. Motivul pentru care a fost dat afară de Gigi Becali: „Nu m-a doborât!”

Alexandru Ivan Publicat: 27 septembrie 2021, 23:45

Reclamă
Alexandru Creţu a rupt tăcerea după plecarea de la FCSB. Motivul pentru care a fost dat afară de Gigi Becali: „Nu m-a doborât!

Alexandru Creţu, despre perioada petrecută la FCSB

Hepta

Alex Crețu a venit la FCSB ca un star, fiind prezentat de Gigi Becali chiar la Palat. Cu toate acestea, patronul l-a dat afară după 7 meciuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Crețu a rupt tăcerea după plecarea de la FCSB

Cu toate că nu i-au fost acordate multe șanse, Crețu nu s-a supărat pe oamenii de la FCSB. Din contră, fotbalistul de 29 de ani i-a mulțumit lui Gigi Becali pentru experiența trăită la vicecampioana României.

Am rămas cu un semn de întrebare (n.r – după plecarea de la FCSB). N-a fost doar strict fotbalistic și asta nici nu m-a doborât, nici nu m-a… am lăsat să curgă. Nu sufăr. Eu mă bucur că am ajuns la Universitatea, ăsta e cel mai important lucru pentru mine.

Nu cred că a fost strict legat de fotbal, asta e singura mea părere, dar nu am nimic cu nimeni de acolo. Le mulțumesc tuturor de acolo, domnului Gigi, domnului MM, antrenorilor, nu am nimic cu mine”, a spus Alexandru Crețu, după meciul Universitatea Craiova – Dinamo 5-0.

Crețu a greșit decisiv în derby-ul cu Rapid, când a provocat autogolul lui Vinicius cu o minge respinsă greșit. Imediat după meci, Gigi Becali l-a dat afară, la pachet cu antrenorul Dinu Todoran, cel care a fost înlocuit de Edi Iordănescu.

Reclamă

Alex Crețu, titular în Universitatea Craiova – Dinamo 5-0

După despărțirea de FCSB, Crețu a semnat cu Universitatea Craiova. A fost pe teren timp de o repriză în corecția pe care oltenii le-au administrat-o celor de la Dinamo, scor 5-0 pe Ion Oblemenco.

„Mă bucur că am câștigat. Dinamo nu și-a intrat în ritm. Eu mă bucur că am revenit, am avut o perioadă dificilă. Am jucat cu dumnealui când antrena la Iași, am jucat cu el mijlocaș la închidere.

Ambițiile echipei, suporterii, asta m-a convins să vin la Craiova. Când echipa luptă pentru un trofeu. Important este să luăm fiecare meci în parte și la sfârșit să fim acolo sus”, a mai spus Crețu.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16
mai
23:33
VIDEOLeeds – Norwich 4-0 a fost în AntenaPLAY! „Păunii”, în finala play-off-ului de promovare în Premier League de pe Wembley
16
mai
23:29
VIDEOKazahstan – Suedia 1-3 și Canada – Norvegia 4-1 au fost LIVE în AntenaPLAY. A fost o seară spectaculoasă la CM de hochei
16
mai
23:19
„Îţi vine să faci glume!” Darius Olaru, explicaţii pentru ironiile devastatoare adresate rapidiştilor: „Căpriorii, căpriorii!”
16
mai
23:09
Forbes a publicat TOP 10 al celor mai bine plătiți atleți din lume. Cristiano Ronaldo câștigă aproape de 2 ori mai mult ca Messi
16
mai
22:51
Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige
16
mai
22:37
VIDEOStatuie pentru Kylian Mbappe, înainte de EURO 2024! Cum arată „sosia” superstarului care și-a anunțat plecarea de la PSG
16
mai
22:33
Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK (duminică, 20:00, AntenaPLAY). Mesaj de luptă: „Încă o provocare!”
16
mai
22:11
„Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu
16
mai
22:00
Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe
16
mai
21:49
Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!”
Vezi toate știrile
Citește și