Închide meniul

Alexandru Creţu a rupt tăcerea după plecarea de la FCSB. Motivul pentru care a fost dat afară de Gigi Becali: „Nu m-a doborât!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 27 septembrie 2021, 23:45

Alexandru Creţu a rupt tăcerea după plecarea de la FCSB. Motivul pentru care a fost dat afară de Gigi Becali: „Nu m-a doborât!

Alexandru Creţu, despre perioada petrecută la FCSB

Hepta

Alex Crețu a venit la FCSB ca un star, fiind prezentat de Gigi Becali chiar la Palat. Cu toate acestea, patronul l-a dat afară după 7 meciuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Crețu a rupt tăcerea după plecarea de la FCSB

Cu toate că nu i-au fost acordate multe șanse, Crețu nu s-a supărat pe oamenii de la FCSB. Din contră, fotbalistul de 29 de ani i-a mulțumit lui Gigi Becali pentru experiența trăită la vicecampioana României.

Am rămas cu un semn de întrebare (n.r – după plecarea de la FCSB). N-a fost doar strict fotbalistic și asta nici nu m-a doborât, nici nu m-a… am lăsat să curgă. Nu sufăr. Eu mă bucur că am ajuns la Universitatea, ăsta e cel mai important lucru pentru mine.

Nu cred că a fost strict legat de fotbal, asta e singura mea părere, dar nu am nimic cu nimeni de acolo. Le mulțumesc tuturor de acolo, domnului Gigi, domnului MM, antrenorilor, nu am nimic cu mine”, a spus Alexandru Crețu, după meciul Universitatea Craiova – Dinamo 5-0.

Crețu a greșit decisiv în derby-ul cu Rapid, când a provocat autogolul lui Vinicius cu o minge respinsă greșit. Imediat după meci, Gigi Becali l-a dat afară, la pachet cu antrenorul Dinu Todoran, cel care a fost înlocuit de Edi Iordănescu.

Reclamă

Alex Crețu, titular în Universitatea Craiova – Dinamo 5-0

După despărțirea de FCSB, Crețu a semnat cu Universitatea Craiova. A fost pe teren timp de o repriză în corecția pe care oltenii le-au administrat-o celor de la Dinamo, scor 5-0 pe Ion Oblemenco.

„Mă bucur că am câștigat. Dinamo nu și-a intrat în ritm. Eu mă bucur că am revenit, am avut o perioadă dificilă. Am jucat cu dumnealui când antrena la Iași, am jucat cu el mijlocaș la închidere.

Ambițiile echipei, suporterii, asta m-a convins să vin la Craiova. Când echipa luptă pentru un trofeu. Important este să luăm fiecare meci în parte și la sfârșit să fim acolo sus”, a mai spus Crețu.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și