Închide meniul

Sezer Ozturk, fostul jucător al lui Bayer Leverkusen, a ucis un om şi a rănit alţi 4. „A scos arma şi a tras”

Antena Sport Publicat: 28 septembrie 2021, 10:03

Reclamă
Sezer Ozturk, fostul jucător al lui Bayer Leverkusen, a ucis un om şi a rănit alţi 4. „A scos arma şi a tras

Sezer Ozturk, fostul jucător al lui Bayer Leverkusen, a ucis un om

Profimediaimages

Ajuns la 35 de ani, acesta este acuzat de crimă cu premeditare. Asta după ce Sezer ar fi cerut anumite indicaţii de orientare în trafic de la anumiţi oameni aflaţi la un picnic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sezer Ozturk a ucis un om! „A scos arma şi a tras”

Totul a degenerat neaşteptat şi Ozturk a scos pistolul pe geamul bolidului său de lux şi a tras! Un om a fost ucis şi alţi patru sunt internaţi în spital. Teribila tragedie a avut loc pe 19 septembrie, iar Sezer este dat în urmărire generală.

„Mi-a spus să nu mă implic, că el are altă țintă. A încărcat arma și a tras. Totul a avut loc foarte rapid. Nici nu am avut timp să realizăm. Un om tocmai murise în fața noastră. Ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic, a pornit mașina și a plecat”, susţine un martor al crimei.

Fostul mijlocaş s-a retras la 30 de ani şi a evoluat pentru echipe precum Bayer Leverkusen, Germinal, Nurnberg, Manisaspor, Feberbahce sau Instanbul Başakşehir. De asemenea, el a evoluat la echipele de juniori ale Turciei, până la U20, asta chiar dacă a fost dorit şi la naţionala Germaniei.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Natalia Bajor e ACUM, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024 19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 18:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” Vezi toate știrile
Citește și