Închide meniul

Cosmin Contra a vorbit pentru Mundo Deportivo despre AC Milan – Atletico. A jucat pentru ambii granzi ai Europei. Ce a spus despre Simeone şi Griezmann!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 septembrie 2021, 14:59

Cosmin Contra a vorbit pentru Mundo Deportivo despre AC Milan – Atletico. A jucat pentru ambii granzi ai Europei. Ce a spus despre Simeone şi Griezmann!

Cosmin Contra, nerăbdător să vadă AC Milan - Atletico

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Este un meci cu o miză uriaşă, mai ales după ceea ce s-a întâmplat în prima etapă. Atletico a remizat alb cu FC Porto, în timp ce rossonerii au pierdut pe Anfield, cu Liverpool, scor 2-3. Madrilenii tocmai au cedat şi în La Liga, cu Alaves, o altă echipă în tricoul căreia a juca Contra.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cosmin Contra, înainte de AC Milan – Atletico Madrid: „Va fi un meci foarte interesant!”

După remiza cu FC Porto, Atletico nu îşi permite să piardă. Este un meci foarte important şi, după o înfrângere cum a fost cea de sâmbătă, jucătorii trebuie să răspundă mult mai bine. Nu îşi permit să piardă două meciuri la rând. Echipa va găsit răspunsul aşteptat, va fi un meci foarte interesant.

Cholo a studiat-o bine pe AC Milan, ştie care sunt punctele forte şi cele slabe, cum să iasă din presiunea adversarilor, cum să se descurce pe atacurile poziţionale şi cum să se apare. Atletico are şanse să câştige.

Dacă Simeone l-a făcut să performeze atât de mulţi ani, atunci va reuşi şi acum (n.r. despre probleme de adaptare ale lui Antoine Grizmann). A venit în ultima zi de mercato şi, chiar dacă ştie bine clubul şi cum lucrează staff-ul, nu îi va fi uşor. La Barcelona se lucra într-un mod diferit, dar nu va mai trece mult până când va răspunde la cerinţele lui Cholo„, a declarat Cosmin Contra pentru mundodeportivo.com.

Cosmin Contra, pregătit să revină în Spania

„Guriţă” a fost întrebat şi despre momentul în care va reveni în fotbalul spaniol.

Reclamă

Sper că se va întâmpla curânt. Getafe a trăit o experienţă exztraordinară. În primul sezon am reuşit să salvăm echipa, iar în al doilea am fost acolo până în decembrie, câdn au ajuns la club bani buni pentru club. Mi-ar plăcea să am şi o altă experinţă în Spania, nu este uşor, dar merit să primesc o oportunitate pentru că am făcut treabă bună.

Pentru moment sunt concentrat pe ceea ce se întâmplă la Al-Ittihad, vrem să fim campioni după o pauză de 12 ani. A trecut mult timp, iar cerinţele sunt mari. E o presiune mai mare când te lupţi pentru titlu, decât atunci când încerci să eviţi retrogradarea„, a mai spus Contra.

Getafe a antrenat trei echipe din Spania. Le-a pregătit pe Fuenlabrada, Getafe şi Alcorcon.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Rapid – Universitatea Craiova, 20:30, LIVE TEXT. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Echipele de start 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut 17:37 Decizia care a „îngropat-o” pe Liverpool! Ce s-a întâmplat de când Jurgen Klopp şi-a anunţat plecarea 16:55 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 29 aprilie 2024 16:48 Iga Swiatek – Sara Sorribes 6-1, 6-0! Liderul mondial, în sferturi la Madrid, după 67 de minute Vezi toate știrile
Citește și