Închide meniul
EXCLUSIV

Schimbare de antrenor în Liga 1! Rezultatele i-au fost fatale lui Leo Grozavu. Anunţul făcut de conducerea lui Sepsi

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 28 septembrie 2021, 19:20

Schimbare de antrenor în Liga 1! Rezultatele i-au fost fatale lui Leo Grozavu. Anunţul făcut de conducerea lui Sepsi

Leo Grozavu

SportPictures / Sport Pictures via hepta

Update: Patronul lui Sepsi a anunţat că Leo Grozavu este pe picior de plecare de la Sfântu Gheorghe. „Suntem în discuţii. Dorinţa noastră este de a ajunge la o discuţie pe cale amiabilă”, a declarat Laszlo Dioszegi, în exclusivitate, pentru AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rezultatele i-au fost fatale lui Leo Grozavu. Anunţul făcut de conducerea lui Sepsi

După remiza cu Gaz Metan, scor 0-0, conducerea lui Sepsi a decis că este momentul să încheie colaborarea cu Leo Grozavu. Astfel, potrivit gsp.ro, s-au purtat discuții cu antrenorul pentru rezilierea contractului. Ba mai mult, tehnicianul nu a fost prezent la antrenamentul de astăzi, iar jucătorii au fost informaţi că vor avea un nou antrenor.

„Deocamdată Robert Ilyes și Laszlo Kulcsar vor conduce echipa. Sperăm să începem seria victoriilor!”, a transmis Laszlo Dioszegi, finanțatorul lui Sepsi, pe Facebook

Leo Grozavu a răbufnit după ce a fost eliminat: „Trăim într-o ţară unde arbitrii fac legea!”

Scandal cât casa la Farul – Sepsi 1-0. Leo Grozavu a fost eliminat la finalul meciului şi a dat de pământ cu arbitrul Cojocaru.

Leo Grozavu a fost un car de nervi la finalul meciului de la Ovidiu. Antrenorul susţine că a fost eliminat pe nedrept de Adrian Cojocaru. Imediat după meci, tehnicianul „a tunat şi a fulgerat” la adresa arbitrajului.

Reclamă

„Nu am înţeles de ce am fost sancţionat, de fapt, nu am înţeles nimic! Asta e ţara în care legea e făcută de arbitri! Mi s-a pus pumnul în gură, cred că niciodată nu voi fi judecat la fel ca un antrenor de la FCSB, CFR sau Craiova. Doar la noi e regula asta ca la 4 cartonaşe să fii suspendat, e o lege care nu-mi dă dreptul să muncesc. Nu am făcut nimic, nu am spus nimic. Am cerut doar o explicatţe după un fault, nu am jignit, nu am ţipat, doar Gică izbucnise şi i-am zis sa stea liniştit.

I-a fost frică să ia o decizie împotriva altcuiva, şi ce-a zis, lasă-l pe Grozavu să stea în tribună. Dar nu ia atitudine deloc când se scandează împotriva unei etnii din România, e urât ce se întâmplă, e prea multă ură, dar trăim în România. Am atras atenţia, dar ce să faci, e o manieră jenantă de a arbitra! Am fost superiori Farului, nu cred că se supără Gică, am luat un gol la singura nesincronizare.Ne-a lipsit luciditatea, dar nu mai are rost să mai vorbesc despre fotbal, eu vreau să fiu lăsat să muncesc„, a declarat Leo Grozavu la Digi Sport.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 23:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” 22:27 Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungirile partidei şi au urcat pe locul 2 în play-off! Vezi toate știrile
Citește și