Închide meniul

Farul – Sepsi 1-0 | Leo Grozavu a răbufnit: „Trăim într-o ţară unde arbitrii fac legea!” Antrenorul a dat de pământ cu Adrian Cojocaru: „Jenant!”

Dragoș Vasile Publicat: 9 august 2021, 21:06

Farul – Sepsi 1-0 | Leo Grozavu a răbufnit: „Trăim într-o ţară unde arbitrii fac legea! Antrenorul a dat de pământ cu Adrian Cojocaru: „Jenant!

Leo Grozavu

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

  • Leo Grozavu a răbufnit după Farul – Sepsi 1-0
  • Antrenorul a dat de pământ cu Adrian Cojocaru

Leo Grozavu a răbufnit şi a dat de pământ cu Adrian Cojocaru

Leo Grozavu a fost un car de nervi la finalul meciului de la Ovidiu. Antrenorul susţine că a fost eliminat pe nedrept de Adrian Cojocaru. Imediat după meci, tehnicianul „a tunat şi a fulgerat” la adresa arbitrajului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Nu am înţeles de ce am fost sancţionat, de fapt, nu am înţeles nimic! Asta e ţara în care legea e făcută de arbitri! Mi s-a pus pumnul în gură, cred că niciodată nu voi fi judecat la fel ca un antrenor de la FCSB, CFR sau Craiova. Doar la noi e regula asta ca la 4 cartonaşe să fii suspendat, e o lege care nu-mi dă dreptul să muncesc. Nu am făcut nimic, nu am spus nimic. Am cerut doar o explicatţe după un fault, nu am jignit, nu am ţipat, doar Gică izbucnise şi i-am zis sa stea liniştit.

I-a fost frică să ia o decizie împotriva altcuiva, şi ce-a zis, lasă-l pe Grozavu să stea în tribună. Dar nu ia atitudine deloc când se scandează împotriva unei etnii din România, e urât ce se întâmplă, e prea multă ură, dar trăim în România. Am atras atenţia, dar ce să faci, e o manieră jenantă de a arbitra! Am fost superiori Farului, nu cred că se supără Gică, am luat un gol la singura nesincronizare.Ne-a lipsit luciditatea, dar nu mai are rost să mai vorbesc despre fotbal, eu vreau să fiu lăsat să muncesc, a declarat Leo Grozavu la Digi Sport.

Reclamă

Farul – Sepsi 1-0 | Echipa „Regelui”, al doilea succes în noul sezon. Gică Hagi, un car de nervi! Scandal pe finalul meciului

Farul Constanţa a câştigat al doilea meci din noul sezon de Liga 1. Echipa lui Gică Hagi a învins-o la limită pe Sepsi, scor 1-0.

Jefte Betancor a marcat golul victoriei, în minutul 49, după pasa perfectă a lui De Nooijer. Acesta i-a trimis balonul spaniolului, care nu a avut emoţii cu Niczuly.

Reclamă

Înainte de fluierul final, Gică Hagi a fost eliminat alături de Leo Grozavu. Ambii au văzut cartonaşe roşii şi părăsit cu greu terenul. „Regele” a fost un car de nervi şi a cerut explicaţii secunzilor lui Grozavu.

În urma acestui succes, Farul a urcat pe locul 5 în Liga 1, cu 8 puncte. De partea cealaltă, Sepsi rămâne pe locul 9, cu 4 puncte. În următoarea etapă, constănţenii joacă cu CFR Cluj în Gruia, în timp ce covăsnenii au duel cu FC Argeş.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a "uitat" din nou pe bancă pe Ianis
Echipa naţională • 27 mart., 22:46
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Gică Hagi, reacţie savuroasă după ce Ianis Hagi a marcat în Columbia - România
Echipa naţională • 27 mart., 18:42
„Am şi eu un băiat şi sunt fericit!” Gică Hagi, reacţie savuroasă după ce Ianis Hagi a marcat în Columbia – România
Comentatorii din Columbia, reacție fabuloasă după ce Ianis Hagi a marcat în amicalul de la Madrid
AntenaPLAY • 27 mart., 17:09
Comentatorii din Columbia, reacție fabuloasă după ce Ianis Hagi a marcat în amicalul de la Madrid: „Un deja-vu!”