Închide meniul

Vestea momentului pentru Gigi Becali! Ce este obligat să facă patronul celor de la FCSB: „E peste Octavian Popescu”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 28 septembrie 2021, 19:41

Reclamă
Vestea momentului pentru Gigi Becali! Ce este obligat să facă patronul celor de la FCSB: „E peste Octavian Popescu

Gigi Becali, în timpul unei conferințe de presă

Hepta

Ianis Stoica e noua vedetă a vicecampioanei. E titular la FCSB şi a început să înscrie constant, devenind unul dintre cei mai importanţi jucători ai echipei antrenate de către Edi Iordănescu. Patronul roş-albaştrilor este atenţionat. Trebuie să îi măreasca urgent salariul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vestea momentului pentru Gigi Becali

Ianis Stoica e mai bun decât Octavian Popescu. O spune eroul de la Sevilla, Helmut Duckadam, care speră ca noua stea a roş-albaştrilor să rămână cu picioarele pe pământ. Duckadam. „Ianis Stoica e peste Octavian Popescu la ora actuală, prin eficiența sa, prin modul în care joacă. Octavian Popescu a scăzut, iar Ianis Stoica a crescut. Eu am mai spus, în momentul în care un jucător marchează un gol senzațional este numit Messi sau Ronaldo, iar laudele acestea exagerate nu ajută.

Andrei Vlad a fost numit ‘Messi al portarilor’ după un meci în Liga 1! Depinde cum va gestiona și Ianis Stoica aceste laude. Probabil că îi va crește salariul într-o lună dacă va continua așa, atunci nu trebuie să-i ia valul. Să nu se arunce la cea mai scumpă mașină, trebuie să rămână cu picioarele pe pământ. Eu dau un sfat, pentru binele jucătorilor”, a spus Duckadam, conform digisport.ro.

Edi Iordănescu, salvarea lui Ianis Stoica

Ianis Stoica a început să crească în joc odată cu venirea pe banca tehnică a lui Edi Iordănescu. În ultimii doi ani şi jumătate, Ianis a fost împrumutat la Dunărea Călăraşi, la Petrolul, la Metaloglobus şi la CSM Slatina. :a ultima echipă a stat tot sezonul, a evoluat de 24 de ori şi a marcat şapte goluri. Venirea lui Edi Iordănescu a schimbat lucrurile în această privinţă. În ultima etapă, contra Academicii Clinceni, Ianis Stoica a şi marcat golul de 3-1 pentru vicecampioană.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
7
mai
22:02
„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!
7
mai
21:52
Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles”
7
mai
21:46
„N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului
Vezi toate știrile
Citește și