Închide meniul

Vestea momentului pentru Gigi Becali! Ce este obligat să facă patronul celor de la FCSB: „E peste Octavian Popescu”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 28 septembrie 2021, 19:41

Vestea momentului pentru Gigi Becali! Ce este obligat să facă patronul celor de la FCSB: „E peste Octavian Popescu

Gigi Becali, în timpul unei conferințe de presă

Hepta

Ianis Stoica e noua vedetă a vicecampioanei. E titular la FCSB şi a început să înscrie constant, devenind unul dintre cei mai importanţi jucători ai echipei antrenate de către Edi Iordănescu. Patronul roş-albaştrilor este atenţionat. Trebuie să îi măreasca urgent salariul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vestea momentului pentru Gigi Becali

Ianis Stoica e mai bun decât Octavian Popescu. O spune eroul de la Sevilla, Helmut Duckadam, care speră ca noua stea a roş-albaştrilor să rămână cu picioarele pe pământ. Duckadam. „Ianis Stoica e peste Octavian Popescu la ora actuală, prin eficiența sa, prin modul în care joacă. Octavian Popescu a scăzut, iar Ianis Stoica a crescut. Eu am mai spus, în momentul în care un jucător marchează un gol senzațional este numit Messi sau Ronaldo, iar laudele acestea exagerate nu ajută.

Andrei Vlad a fost numit ‘Messi al portarilor’ după un meci în Liga 1! Depinde cum va gestiona și Ianis Stoica aceste laude. Probabil că îi va crește salariul într-o lună dacă va continua așa, atunci nu trebuie să-i ia valul. Să nu se arunce la cea mai scumpă mașină, trebuie să rămână cu picioarele pe pământ. Eu dau un sfat, pentru binele jucătorilor”, a spus Duckadam, conform digisport.ro.

Edi Iordănescu, salvarea lui Ianis Stoica

Ianis Stoica a început să crească în joc odată cu venirea pe banca tehnică a lui Edi Iordănescu. În ultimii doi ani şi jumătate, Ianis a fost împrumutat la Dunărea Călăraşi, la Petrolul, la Metaloglobus şi la CSM Slatina. :a ultima echipă a stat tot sezonul, a evoluat de 24 de ori şi a marcat şapte goluri. Venirea lui Edi Iordănescu a schimbat lucrurile în această privinţă. În ultima etapă, contra Academicii Clinceni, Ianis Stoica a şi marcat golul de 3-1 pentru vicecampioană.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! Vezi toate știrile
Citește și