Închide meniul

Patronul lui Sheriff Tiraspol, episod uluitor! „Gushan a intrat în vestiar și a aruncat o grenadă. A aruncat-o pe jos și a ieșit”

Antena Sport Publicat: 29 septembrie 2021, 15:45

Reclamă
Patronul lui Sheriff Tiraspol, episod uluitor! „Gushan a intrat în vestiar și a aruncat o grenadă. A aruncat-o pe jos și a ieșit

Patronul lui Sheriff Tiraspol, episod uluitor!

fc-sheriff.com

”Țin minte că era pauză, ne conduceau unii la Tiraspol și Gushan a intrat în vestiar și a aruncat o grenadă. A aruncat-o pe jos și a ieșit. Aliuță e martor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Noi am înlemnit, cred că de atunci am albit așa. După două-trei minute s-a întors și a zis: `Dacă nu bateți, după meci grenada va fi adevărată!`”, a povestit Motroc, pentru gsp.ro, în iulie 2020.

Nebunie totală la Sheriff Tiraspol. „A pus banii pe masă şi un pistol lângă ei”

Povestea lui Motroc nu se opreşte aici! Antrenorul a dezvăluit cum l-a convins pe Marian Aliuţă să vină la Tiraspol.

„L-am convins după o lună și pe Marian Aliuță să semneze, el nu voia să vină. Îi era frică. Avea 20 de ani. M-am dus întâi eu să văd care e treaba. Gușan era un tip foarte riguros și ce vorbea aia era. După primul sezon am pus niște condiții.

I-am spus să-mi aducă familia sau nu mai vin. Mi-a zis: «Nu-ți convine?! Du-te, nu mai veni!» Îmi dăduse banii pe un an înainte. Când am ajuns la Tiraspol îmi pusese toți banii pe masă. Și un pistol lângă ei. Nu știu dacă era de jucărie sau era adevărat”, a mai spus Motroc.

Reclamă

Cel mai scump jucător din istoria lui Sheriff Tiraspol e român

Sheriff Tiraspol e echipa momentului după victoria uriaşă de pe Santiago Bernabeu, 2-1 cu Real Madrid. Cel mai scump jucător din istoria clubului este un român.

Răzvan Cocis era cumpărat de la Universitatea Cluj, în 2004, cu 700.000 de euro. Un an mai târziu, mijlocaşul nostru pleca la Lokomotiv Moscova pentru o sumă record de 2.6 milioane de euro.

După trei titluri, o Cupă şi două Supercupe ale Moldovei, Cociş a ajuns la Lokomotiv, unde a câştigat şi o Cupă a Rusiei. Pentru Sheriff, el a marcat 24 de goluri, în 56 de meciuri.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României Vezi toate știrile
Citește și