Închide meniul

Cel mai scump jucător din istoria lui Sheriff Tiraspol e român! Cu cât l-au vândut moldovenii cu 15 ani în urmă

Antena Sport Publicat: 29 septembrie 2021, 15:18

Cel mai scump jucător din istoria lui Sheriff Tiraspol e român! Cu cât l-au vândut moldovenii cu 15 ani în urmă

Cel mai scump jucător din istoria lui Sheriff Tiraspol e român

Profimediaimages

  • Sheriff Tiraspol l-a vândut pe Răzvan Cocis, cu 2.6 milioane de euro
  • Cociş ajunsese la Tiraspol pentru 700.000 de euro

Răzvan Cocis era cumpărat de la Universitatea Cluj, în 2004, cu 700.000 de euro. Un an mai târziu, mijlocaşul nostru pleca la Lokomotiv Moscova pentru o sumă record de 2.6 milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După trei titluri, o Cupă şi două Supercupe ale Moldovei, Cociş a ajuns la Lokomotiv, unde a câştigat şi o Cupă a Rusiei. Pentru Sheriff, el a marcat 24 de goluri, în 56 de meciuri.

Mihai Stoichiţă, declaraţie şocantă despre Sheriff Tiraspol

Mihai Stoichiţă a surprins după Real Madrid – Sheriff Tiraspol 1-2. Şeful Comisiei Tehnice a FRF, este de părere că gruparea din Republica Moldova ar prinde cu greu play-out-ul în Liga 1.

Reclamă

„Una dintre cele mai mari surprize din istoria fotbalului. Lasă că sunt în Liga Campionilor, care e şi asta o mare surpriză. Să baţi Şahtior şi Real… Se pare că ăsta e anul lor de graţie! Era greu să te gândeşti că pot bate Realul la Madrid. Investiţiile de acolo justifică totul. Unde-s bani e şi performanţă. Ei îmbină creşterea de jucători de la academie cu aducerea de jucători buni. Tot timpul au avut fotbalişti care au făcut carieră în campionatul Rusiei.

Cel care investeşte acolo are o avere fabuloasă. Îşi permite într-o ţară mică. Este o provincie a Moldovei. Nu poate fi comparat cu fotbalul românesc. Dacă Sheriff ar juca la noi, nu ar câştiga campionatul. Poate în play-out ar fi. Este o conjunctură că au ajuns acolo. Au avut şi şansă, dar e momentul lor, unul fericit. Nu ştiu dacă va ţine foarte mult!”, a declarat Mihai Stoichiţă, în exclusivitate, pentru AS.ro.

Reclamă

Ce sumă fabuloasă va încasa Sheriff Tiraspol după succesul istoric cu Real Madrid

Sheriff Tiraspol a dat lovitura atât pe teren, cât şi în afara acestuia. Moldovenii primesc o avere după rezultatele înregistrate în acest sezon de UEFA Champions League.

Pentru calificarea în faza grupelor, UEFA oferă 15.250.000 de euro. La această sumă se adaugă şi 1.300.000 de euro, sumă acordată în urma succeselor obţinute în preliminarii.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gigi Becali are de ce să pregătească sărbătoarea de titlu
Liga 1 • 8 dec., 9:16
Gigi Becali a găsit atacant şi e gata să-l transfere în iarnă! Lovitura pregătită de patronul de la FCSB
Farul - Urartu 3-2. Gică Hagi, salvat de Larie în minutul 90+5
Liga 1 • 20 iul., 20:15
Transferul ratat de Gică Hagi la Farul: „Am vrut să-l cumpărăm, dar nu am putut! Era prima noastră opţiune”
Jucătorii lui Gică Hagi, dezamăgiți după Sheriff - Farul
Fotbal intern • 19 iul., 10:26
Jucătorii lui Gică Hagi, dezamăgiți după Sheriff – Farul: „Nu ne-am prezentat cum trebuie”
Viorel Moldovan, reacţie categorică după ce Farul a fost eliminată din preliminariile Champions League
Liga Campionilor • 18 iul., 22:57
Viorel Moldovan, reacţie categorică după ce Farul a fost eliminată din preliminariile Champions League: „Au fost depăşiţi total!”
Gică Hagi pregăteşte o nouă lovitură pe piaţa transferurilor
Liga Campionilor • 18 iul., 22:38
Sheriff – Farul 3-0. Dezastru pentru Gică Hagi. Campioana României, eliminare ruşinoasă din preliminariile Champions League!