Închide meniul
EXCLUSIV

Mihai Stoichiţă, declaraţie şocantă: „Sheriff Tiraspol nu ar câştiga campionatul la noi! Poate în play-out ar fi!” Ce spune fostul antrenor al moldovenilor despre succesul istoric cu Real Madrid

Dragoș Vasile Publicat: 29 septembrie 2021, 13:21

Mihai Stoichiţă, declaraţie şocantă: „Sheriff Tiraspol nu ar câştiga campionatul la noi! Poate în play-out ar fi! Ce spune fostul antrenor al moldovenilor despre succesul istoric cu Real Madrid

Mihai Stoichiţă, declaraţie şocantă după Real Madrid - Sheriff Tiraspol 1-2

Profimedia

  • Mihai Stoichiţă, declaraţie şocantă după Real Madrid – Sheriff Tiraspol 1-2
  • Ce spune fostul antrenor al moldovenilor despre succesul istoric de pe Santiago Bernabeu

Mihai Stoichiţă, declaraţie şocantă după Real Madrid – Sheriff Tiraspol 1-2

Mihai Stoichiţă, fostul antrenor al lui Sheriff Tiraspol în 2001-2002 şi 2012-2013, a vorbit despre cea mai mare performanţă reuşită de gruparea din Republica Moldova. Clubul înfiinţat în 1997 a învins Real Madrid pe Santiago Bernabeu, scor 2-1, şi a produs şocul serii în UEFA Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu toate acestea, Şeful Comisiei Tehnice a FRF este convins că Sheriff Tiraspol nu ar câştiga titlul dacă ar evolua în Liga 1. Ba mai mult, Mihai Stoichiţă crede că moldovenii ar ajunge în play-out.

„Una dintre cele mai mari surprize din istoria fotbalului. Lasă că sunt în Liga Campionilor, care e şi asta o mare surpriză. Să baţi Şahtior şi Real… Se pare că ăsta e anul lor de graţie! Era greu să te gândeşti că pot bate Realul la Madrid. Investiţiile de acolo justifică totul. Unde-s bani e şi performanţă. Ei îmbină creşterea de jucători de la academie cu aducerea de jucători buni. Tot timpul au avut fotbalişti care au făcut carieră în campionatul Rusiei.

Reclamă

Cel care investeşte acolo are o avere fabuloasă. Îşi permite într-o ţară mică. Este o provincie a Moldovei. Nu poate fi comparat cu fotbalul românesc. Dacă Sheriff ar juca la noi, nu ar câştiga campionatul. Poate în play-out ar fi. Este o conjunctură că au ajuns acolo. Au avut şi şansă, dar e momentul lor, unul fericit. Nu ştiu dacă va ţine foarte mult!”, a declarat Mihai Stoichiţă, în exclusivitate, pentru AS.ro.

Ce sumă fabuloasă va încasa Sheriff Tiraspol după succesul istoric cu Real Madrid

Sheriff Tiraspol a dat lovitura atât pe teren, cât şi în afara acestuia. Moldovenii primesc o avere după rezultatele înregistrate în acest sezon de UEFA Champions League.

Reclamă

Pentru calificarea în faza grupelor, UEFA oferă 15.250.000 de euro. La această sumă se adaugă şi 1.300.000 de euro, sumă acordată în urma succeselor obţinute în preliminarii.

În faza grupelor, o victorie este recompensată cu 2.700.000 de euro, iar o remiză cu 900.000 de euro. Astfel, după cele două victorii, 2-0 cu Şahtior şi 2-1 cu Real Madrid, Sheriff Tiraspol a încasat 5.400.000 de euro.

La un calcul simplu, suma totală câştigată de gruparea din Republica Moldova în acest sezon de UEFA Champions League este de aproape 22.000.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mihai Stoichiţă, speriat de vedetele sud-americanilor, înainte de România - Columbia
AntenaPLAY • 24 mart., 22:33
Mihai Stoichiţă, speriat de vedetele sud-americanilor, înainte de România – Columbia (marţi, 21:30, Antena 1 şi AntenaPLAY)
Mihai Stoichiță l-a certat pe Andrei Borza de față cu colegii de la națională, după escapada de la Iași. Mesajul oficialului FRF.
Fotbal intern • 21 mart., 11:57
Mihai Stoichiță l-a certat pe Andrei Borza de față cu colegii de la națională, după escapada de la Iași: „Băi, băiete, ai greșit”
Șefii FRF nu mai au răbdare și l-au chemat de urgenţă la negocieri pe selecţionerul Edi Iordănescu. Anunţul lui Mihai Stoichiţă
Echipa naţională • 17 mart., 8:25
Șefii FRF nu mai au răbdare și l-au chemat de urgenţă la negocieri pe Edi Iordănescu. Ce se întâmplă înainte de EURO 2024
De Laurentiis, primă fabuloasă pentru jucătorii lui Napoli! Miză uriaşă pentru campioana din Serie A în dubla cu Barcelona
Liga Campionilor • 11 mart., 19:15
De Laurentiis, primă fabuloasă pentru jucătorii lui Napoli! Miză uriaşă pentru campioana din Serie A în dubla cu Barcelona
Mihai Stoichiţă a dat verdictul în lupta la titlu după Rapid - FCSB 4-0
Liga 1 • 10 mart., 10:59
Mihai Stoichiţă a dat verdictul în lupta la titlu după Rapid – FCSB 4-0: „Au cele mai mari şanse!”