Închide meniul
Video

Se mișcă lucrurile în „Ștefan cel Mare”! Dinamo va avea stadion: „A trebuit să se schimbe, din nou, proiectul! Anunț de ultimă oră despre noua arenă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 30 septembrie 2021, 8:43

Reclamă

Invitat la AS.ro LIVE, Demici a dezvăluit că noul stadion ar fi trebuit să aibă întrarea spre Lacul Tei, dar locatarii au făcut contestație. Cert este că este totul aprobat iar lucrările vor începe imediat ce este gata documentația.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo va avea un stadion ultra modern

„Din ce știu eu, clubul a câștigat toate procesele cu societatea domnului Badea și că urmează să se construiască stadionul cât mai repede posibil. În momentul ăsta se lucrează la documentație. A trebuit să se schimbe, din nou, proiectul. Inițial, discuțiile au fost să se construiască pe locul velodromului, după trebuia să fie cu intrarea către lacul Tei.

Acum trebuie să se schimbe iar, s-au constituit niște asociații ale locatarilor de pe acolo, că deranjează și s-a renunțat. Cert este că o să ne facă și nouă stadion, deși printre ultimii, o să avem și noi stadion”, a declarat Ștefan Demici la AS.ro LIVE.

Ștefan Demici, sătul de câte machete a văzut

Demici a găsit puterea să și zâmbească, atunci când a venit vorba de un nou stadion în Șoseaua Ștefan cel Mare. „M-am săturat de câte machete am văzut cu stadionul. Sunt vreo cinci prin Dinamo, acum. Ma gândesc la oamenii care fac machetele: iar trebuie să facem machete :). E bine că se va face”, a mai spus Demici la AS.ro LIVE.

AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
Vezi toate știrile
Citește și