Închide meniul

S-a aflat când încep lucrările la noul stadion al lui Dinamo. „Vor intra buldozerele”. Primele veşti bune pentru fanii „câinilor”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 august 2021, 18:00

S-a aflat când încep lucrările la noul stadion al lui Dinamo. „Vor intra buldozerele. Primele veşti bune pentru fanii „câinilor

Demolarea stadionului Dinamo a intrat în linie dreaptă.

Actualul stadion al lui Dinamo, inaugurat în 1951 / Profimediaimages

Chiar dacă au ratat startul şi nu au putut construi o arenă pentru EURO 2020, dinamoviştii au, într-un final, motive de bucurie. Administratorul judiciar al clubului a făcut anunţul mult aşteptat de fani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

S-a aflat când încep lucrările la noul stadion al lui Dinamo

Am discutat cu comandantul Clubului Sportiv Dinamo, iar, în opinia dumnealui, în primăvară vor intra buldozerele.

Am discutat lucrurile acestea raportat la posibilitatea noastră de a juca pe acest stadion care există, până în primăvară, iar în aceste zile avem diverse discuții să vedem unde ne putem muta„, a declarat Răzvan Zăvăleanu, la Radio Dinamo.

Noua „bijuterie” a lui Dinamo va avea 33.000 de locuri şi va costa aproximativ 100 de milioane de euro. Lucrările la arena care va fi construită în locul actualului stadion sunt estimate a dura între 18 şi 24 de luni.

CS Dinamo a câştigat procesul cu Nicolae Badea

Lucian Bode, ministrul Afacerilor Interne, a anunţat, în luna mai, că CS Dinamo a câştigat procesul cu fostul acţionar al clubului de fotbal din „Ştefan cel Mare”, Nicolae Badea. Un nou complex sportiv va fi ridicat pe locul actualului stadion.

Reclamă

Aşa cum ştiţi, blocajul a existat în realizarea unui complex sportiv la Dinamo, în pachetul mare cu celelalte stadioane, Steaua, Rapid şi Arcul de Triumf, şi a fost generat de aceste litigii în instanţă. În luna aprilie am primit din partea Curţii de Apel o comunicare definitivă şi irevocabilă, că nu mai avem nici un fel de oprelişte în ceea ce priveşte construirea unui complex sportiv aici din punct de vedere al litigiilor juridice.

În consecinţă, terenul pe care ne aflăm astăzi, pe actualul amplasament al stadionului, aparţine statului român şi putem să luăm în calcul construirea unui complex sportiv pe actualul amplasament. Ştiţi foarte bine că anul trecut era în discuţie construirea unui stadion nou de dimensiuni reduse pe velodrom, acum putem să analizăm cele două variante.

După ce primim confirmarea de la Compania Naţională de Investiţii, pentru că va trebui să ne introducă în lista sinteză, să apară un nou ordin de ministru, cu o listă reactualizată, atunci cu siguranţă voi comunica public foaia de parcurs despre care vorbim. Dar, da, este este veste foarte bună pentru suporterii dinamovişti„, a declarat Bode, citat de Agerpres.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul Vezi toate știrile
Citește și