Închide meniul

Benfica – Barcelona 3-0 | Cei doi antrenori favoriţi să îi ia locul lui Ronald Koeman după dezastrul din Champions League

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 septembrie 2021, 8:49

Benfica – Barcelona 3-0 | Cei doi antrenori favoriţi să îi ia locul lui Ronald Koeman după dezastrul din Champions League

Ronald Koeman

Profimediaimages

Conform jurnalistului Fabrizio Romano, viitorul nu arată foarte bine pentru Ronald Koeman, iar Barcelona ar fi pregătită să înceapă negocierile cu Xavi şi Roberto Martinez, cei care sunt pe lista clubului de pe Camp Nou de mai mult timp.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Benfica – Barcelona 3-0 | Criză a catalanilor în Champions League

Barcelona trece printr-o perioadă de criză, dovadă fiind cifrele uluitoare din primele două meciuri din Liga Campionilor: catalanii nu au şutat pe poartă în partidele cu Bayern şi Benfica, pierdute cu acelaşi scor, 0-3.

Chiar dacă simte că este încă apreciat de jucători, Koeman nu susţine acelaşi lucru şi despre conducerea grupării blaugrana. Rezultatul e greu de acceptat. „Nu e ceea ce am trăit pe terenul de joc. Am avut ocazii mari, puteam înscrie de mai multe ori. Dar ei au fost rapizi și ne-au dominat fizic. Ne puteam apăra mai bine la primele două goluri.

Mă simt susținut de jucători și de atitudinea lor. Altceva nu știu. Nu știu nimic dinspre club. Nu mai vreau să mă întrebați de viitorul meu, pentru că nu e în mâinile mele. Vinovat e mereu antrenorul„, a spus Ronald Koeman.

Reclamă

Presa din Spania îi cere demisia lui Ronald Koeman

Barcelona a egalat un record negativ ce datează din 1973. Doar atunci Barcelona a mai pierdut primele 2 meciuri în competiţiile europene.

„Este o epavă„, a titrat Marca. Spaniolii au continuat și i-au cerut demisia lui Ronald Koeman. „Barca e o echipă limitată, iar asta începe de pe bancă. E mai bine să plece Koeman„, au mai scris aceștia.

„Naufragiu total„, au titrat şi cei de la Mundo Deportivo. Şi cei de la AS.com au fost nemiloşi cu echipa antrenată de Ronald Koeman. „Un alt naufragiu la Lisabona„, au scris aceştia. „O dramă fotbalistică. O agonie insuportabilă„, au titrat și cei de la Sport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
Vezi toate știrile
Citește și