Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Ce s-a ales de „Călăreţul” Sergiu după ce a fost ajutat cu 43.000 de euro de Cătălin Moroşanu. Dezvăluirea făcută chiar de vedetă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 30 septembrie 2021, 11:32

Reclamă
Ce s-a ales de „Călăreţul Sergiu după ce a fost ajutat cu 43.000 de euro de Cătălin Moroşanu. Dezvăluirea făcută chiar de vedetă

Facebook Cătălin Moroșanu

Sergiu Călăreţul s-a schimbat

Cătălin Moroşanu a trăit o dezamăgire cruntă. A vrut să ajute pe cineva şi totul s-a dovedit a fi o mare păcăleală. Fostul luptător a dezvăluiti în direct la AS.RO LIVE ce s-a ales de călăreţul Sergiu, cel care a fost ajutat de luptător cu o sumă imensă de bani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce s-a ales de călăreţul Sergiu

„Călăreţul Sergiu”, pe numele său Sergiu Ciobotariu, a inspirat o ţară întreagă atunci când s-a dus la soţia lui la spital călare pe un cal. Partenera sa de viaţă era însărcinată. Impresionat a fost şi fostul luptător, Cătălin Moroşanu, care l-a ajutat enorm pe acesta. A reuşit ca timp de două săptămâni şi jumătate să strângă o importantă sumă de bani cu care i-a cumpărat lui Sergiu o casă. Călăreţul Sergiu a fost însă o adevărată dezamăgire prin comportamentul său.

„Călăreţul Sergiu” a refuzat să se angajeze

„L-am ajutat. Primeam telefoane de la oameni. Câte lucruri a primit de la toţi românii, au donat haine. Avea cont de euro şi cont de lei. În două săptămâni şi jumătate, am strâns 43.000 de euro. I-am găsit casă la 37.000 de euro. I-a lăsat fostul proprietar carne în frigider, că avea nevoie. Primul lucru pe care l-am văzut că scârţâie, am vrut să îl angajez, l-am progranat la vizita medicală, nu mi-a mai răspuns la telefon, nici el, nici fratele lui, nici tatăl lui.

M-am supărat pe el, vorbisem în Iaşi să îl angajez. Aflu dup-aia că a condus maşina fără carnet, dar toţi greşim. M-a deranjat că s-a mutat de acolo, a cheltuit toţi banii şi s-a întors tot în sărăcia aia, în mocirla aia”, a dezvăluit Cătălin Moroşanu la AS.RO LIVE.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și