Închide meniul

Dinamo are antrenor… NU! Mircea Rednic nu s-a prezentat să semneze contractul! Anunțul făcut de Iuliu Mureșan! Ce a cerut „Puriul”

Reclamă

Publicat: 1 octombrie 2021, 8:32

Dinamo are antrenor… NU! Mircea Rednic nu s-a prezentat să semneze contractul! Anunțul făcut de Iuliu Mureșan! Ce a cerut „Puriul

Mircea Rednic încă nu a semnat cu Dinamo

Mediafax Foto / George Filip via Hepta

„Sunt niște probleme cu contractul”, a fost mesajul transmis de Rednic către conducerea celor de la Dinamo. Cu toate astea, tehnicianul a condus antrenamentul de ieri al echipei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Rednic nu a semnat contractul cu Dinamo

Mureșan a ținut să-i liniștească pe fani: „Rednic va semna vineri„, a anunțat acesta.

Mircea Rednic nu a semnat contractul așa cum trebuia. Trebuia să semneze astăzi (n.r. joi) la 14:00. A mai avut niște solicitări, pe care i le-am acceptat. A condus antrenamentul și a rămas ca mâine dimineață (n.r. vineri) să semneze.

N-a mai venit să semneze la ora 14:00, mi-a dat telefon că sunt niște probleme cu contractul. Dar faptul că a venit la Săftica arată că vrea să semneze„, a declarat Iuliu Mureșan la digisport.ro.

Din câte se pare, tehnicianul a cerut și întărirea urgentă a lotului.

Reclamă

Mircea Rednic a discutat cu conducerea lui Dinamo

Tehnicianul a fost în urmă cu două zile la o discuție cu cei din conducerea clubului. „Puriul” a anunțat atunci că urmează să semneze contractul.

În principiu, am căzut de acord. Ştiam la ce mă înham, nu mi-e frică. E Dinamo şi e normal că în momentele grele să răsăpund prezent. M-a convins cu situaţia care este acum. Iar o daţi cu a 5-a oară, nu am plecat din cauza mea.

M-au chemat tot în situaţii dificile, am reuşit să formeze cât de cât o echipă şi după aceea s-a renunţat la serviciile mele. După ce am plecat eu, Dinamo a avut probleme. Mi se pare normal să am mână liberă. Eu sunt principalul responsabil de acum încolo„, a declarat Mircea Rednic acum două zile.

Reclamă 4 / 0/3
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:54 România, trei medalii de aur la Campionatele Europene de canotaj! O nouă zi plină de medalii pentru „tricolori” 15:39 CFR Cluj – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă infernală pentru locul 2. Echipele probabile 15:24 Video„Să ne dea stadionul pentru Liga Campionilor!” Gigi Becali cere desfiinţarea lui CSA Steaua, după titlul câştigat de FCSB 15:00 România – Italia LIVE VIDEO (20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:45 Lovitura de 100 de milioane de euro pregătită de Ferrari pentru a opri supremaţia Red Bull, după ce a bătut palma cu Hamilton 13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni Vezi toate știrile
Citește și