Închide meniul

Dinamo are antrenor… NU! Mircea Rednic nu s-a prezentat să semneze contractul! Anunțul făcut de Iuliu Mureșan! Ce a cerut „Puriul”

Publicat: 1 octombrie 2021, 8:32

Dinamo are antrenor… NU! Mircea Rednic nu s-a prezentat să semneze contractul! Anunțul făcut de Iuliu Mureșan! Ce a cerut „Puriul

Mircea Rednic încă nu a semnat cu Dinamo

Mediafax Foto / George Filip via Hepta

  • Dinamo vrea să-l aducă la echipă pe Mircea Rednic
  • Ce a cerut tehnicianul

„Sunt niște probleme cu contractul”, a fost mesajul transmis de Rednic către conducerea celor de la Dinamo. Cu toate astea, tehnicianul a condus antrenamentul de ieri al echipei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Rednic nu a semnat contractul cu Dinamo

Mureșan a ținut să-i liniștească pe fani: „Rednic va semna vineri„, a anunțat acesta.

Mircea Rednic nu a semnat contractul așa cum trebuia. Trebuia să semneze astăzi (n.r. joi) la 14:00. A mai avut niște solicitări, pe care i le-am acceptat. A condus antrenamentul și a rămas ca mâine dimineață (n.r. vineri) să semneze.

Reclamă

N-a mai venit să semneze la ora 14:00, mi-a dat telefon că sunt niște probleme cu contractul. Dar faptul că a venit la Săftica arată că vrea să semneze„, a declarat Iuliu Mureșan la digisport.ro.

Din câte se pare, tehnicianul a cerut și întărirea urgentă a lotului.

Reclamă

Mircea Rednic a discutat cu conducerea lui Dinamo

Tehnicianul a fost în urmă cu două zile la o discuție cu cei din conducerea clubului. „Puriul” a anunțat atunci că urmează să semneze contractul.

În principiu, am căzut de acord. Ştiam la ce mă înham, nu mi-e frică. E Dinamo şi e normal că în momentele grele să răsăpund prezent. M-a convins cu situaţia care este acum. Iar o daţi cu a 5-a oară, nu am plecat din cauza mea.

M-au chemat tot în situaţii dificile, am reuşit să formeze cât de cât o echipă şi după aceea s-a renunţat la serviciile mele. După ce am plecat eu, Dinamo a avut probleme. Mi se pare normal să am mână liberă. Eu sunt principalul responsabil de acum încolo„, a declarat Mircea Rednic acum două zile.

Reclamă 4 / 0/3
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo
Liga 1 • 20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”